Wij gaan de nieuwe catalogus 2018 uitbrengen. De totaalleverancier voor duurzame afbouwmaterialen heeft het assortiment vernieuwd en uitgebreid. Met als belangrijksten doelstelling: een nog betere partner zijn voor bedrijven in afbouwsector. Zodat zij voor hun klanten het perfecte nieuwbouw- onderhouds- of renovatieproject kunnen realiseren. En dat alles volgens de bouwprincipes van nu: duurzaam, onderhoudsarm en met hergebruik van materialen.

catalogus milin

Milin is in de afgelopen jaren uitgeroeid tot een betrouwbare en veelzijdige partner voor zowel bouw-, afbouw- en montage bedrijven als voor architecten, projectontwikkelaars en de doe-het-zelfsector. Dit vanuit een heldere en ambitieuze missie. “Milin wil de beste zijn in het leveren ven ontwikkelen van duurzame panelen en profielen” zegt adjunct directeur Christian Borgstein. “En dat tegen de juiste prijs-kwaliteit- en serviceverhouding”. Concreet betekent dit dat we streven naar een snelle en accurate levering van onze panelen en profielen, al mogelijk binnen 24 uur, op elk denkbare werklocatie.

Uitbreiding van het bestaande assortiment

De nieuwe aankomende catalogus bevat naast het vertrouwde assortiment ook een groot aantal nieuwe en verbeterde producten. Wij zijn nooit klaar; we blijven nieuwe producten ontwikkelen of verbeteren het bestaande assortiment om direct aan te sluiten op de wensen van de klant.

Dakrand

Het dakrand assortiment wordt uitgebreid. Zo krijgen VinyPlus darkanden een eenvoudige manier om de dakranden tegen het regelwerk aan te monteren. De eenvoudige montage wordt in de toekomst verzorgt door een dakrand montageprofiel voor een eenvoudige en blinde bevestiging.

Gevelbekleding

architecture facadeNieuw in het gevelbekleding assortiment hebben wij Kerrafront Modern Wood gevelpanelen toegevoegd. Deze volschuim gevelbekleding kenmerkt zich aan het dubbele sponningdeel, de matte afwerking en een structuur dat hout perfect imiteert. Naast Modern Wood verbeteren wij het VinyPlus assortiment met nieuwe hoek- en eindprofielen. Deze nieuwe profielen hebben i.p.v. een ronde afronding nu een scherpe afwerking dat beter past bij het gehele gevelbeeld. Naast de nieuwe profielen komt er ook een nieuwe nerfstructuur kleur genaamd Cappuccino.

Wand, plafond & vloer

Het wand, plafond & vloer assortiment wordt uitgebreid met Nomawood kunststof terrasplanken. Deze nieuwe terrasplanken zijn volledig vervaardigd uit kunststof en hebben dus voordelen zoals onderhoudsarm, duurzaam, Super Uv-bestendig, het splintert niet, zijn weerbestendig en slipvrij.  Dus, voor een onbezorgde zomer kies je voor Nomawood.

Naast Nomawood is ook EasyBoard een nieuw lid in deze categorie. EasyBoard is een decoratieve glasvezelversterkte wandbekleding dat een tegelmotief heeft als uitstraling. EasyBoard is een ideale vervangen voor tegelwanden omdat deze platen eenvoudig te monteren zijn d.m.v. directe verlijming, zijn beschermt tegen schimmel- en meeldauwgroei, slagvast en water- en vuilafstotend. Easyboard is ideaal toepasbaar in vochtige of natte ruimtes.

wanneer je hem kan verwachten

De nieuwe catalogus zal 1 april uitgebracht worden wanneer tevens de producten online worden gepubliceerd. De maand april staat in het teken van de nieuwe catalogus waarbij je elke week een uitgebreide beschrijving van een nieuw product kan verwachten.

Interesse in de nieuwe producten?

Wij leveren en adviseren de houtskeletbouw en caravanbouw, kozijnfabicage- en montage bedrijven, bouwmaterialenhandel, architecten en projectontwikkelaars. Zij kunnen onze producten direct bestellen. Voor de consument, aannemer of ZZP’er kunnen terecht bij lokale of landelijke bouwmaterialen.

Behoor jij tot de groep die direct bij ons kunnen bestellen en ben je nog geen klant? Neem dan contact op!