Uit onderzoek blijkt dat  de particulier steeds meer inspraak heeft in materiaal- of merkkeuze en krijgt de professional meer een adviserende rol. Meer dan 30% van de vakmensen verwachten dat de rol van de particulier op de materiaal- en merkkeuze in de komende jaren zal toenemen. De cijfers vertellen ons dat gemiddeld 48% van alle klussen, de keuze van het materiaalsoort in overleg wordt gedaan met de particulier. Gemiddeld beslissen 2,5% van de particulieren de keuze voor het materiaal zelf, zonder enig overleg.

Wees dus goed voorbereid op vragen vanuit de particulier betreffende het gebruik van bepaalde materialen of specifieke merken. Informatie die de klant online vindt kan onvolledig of onjuist zijn, wees dus het fysieke betrouwbare informatiepunt. Wij kunnen je voorzien van desbetreffende productinformatie, projectondersteuning en advies.

Promotiemateriaal

Tevens faciliteren wij een aantal promotiemiddelen ter behoeve van het fysiek ervaren van de producten en het materiaal. Bijvoorbeeld in de vorm van gratis kleurmonster aanvragen kun je een klein deel van het product zelf met eigen ogen ervaren. Dit kan de keuze vergemakkelijken en je biedt de klant het perfecte voorbeeld, een voorstelling of inbeelding is hierdoor niet meer nodig.gevelbekleding

Interesse in promotiemateriaal? Neem contact op met de marketing afdeling van Milin, marketing@milin.nl 

Advies en projectondersteuning

Voor de opdrachtgever of bouwer geven wij graag passend advies over onze producten en de mogelijke toepassingen. Wij zijn op werkdagen altijd beschikbaar per telefoon of e-mail. Ook als installateur kan je bij ons terecht over uiteenlopende vragen de juiste manier van montage en onderhoud. Om het nog eenvoudiger te maken hebben wij een mobiele app waarop alle informatie op de website is gebundeld. Handig voor op de werkplaats of bij mensen thuis wanneer je de klus gaat opmeten.

Advies nodig? Neem contact op met verkoop@milin.nl of bel 0031 (0)30 – 606 92 20

Afgeronde projecten

Ook hebben wij tal van afgeronde projecten ter inspiratie waar onze duurzame en onderhoudsarme producten zijn toegepast. Ben je zelf trots op een project? Wij zien hem graag! Stuur de locatie of foto’s en omschrijving door naar marketing@milin.nl.

Waar te koop?

Onze producten zijn inmiddels verkrijgbaar verspreid over het hele land. Wij hebben meerdere erkende Milin dealers die onze producten verkopen aan de aannemer of particulier. Bij de lokale of nationale bouwmaterialenhandelaren kun je terecht voor het kopen van onze duurzame en onderhoudsarme bouwmaterialen. Je kunt de producten daar afhalen of laten bezorgen op de aangeven werkplaatslocatie.

 

* Bron: Bouwkennis: USP marketing Consultancy