Een binnenwand is een cruciaal item dat de look van jouw interieur bepaald. Of het nou gaat om de binnenmuur in de woonkamer of wanden in bijvoorbeeld hotels, restaurants en winkels, de wanden bepalen de eerste indruk van de gasten. Zet meteen de toon door een warme en welkome sfeer te creëren met decoratieve wandpanelen. Ontdek hier wat de redenen en mogelijkheden moeten zijn om het bestaande of nieuwe interieur door te trekken op de binnenmuren.

Een witte, saaie en strakke muur heeft geen emoties en brengt ook niets los bij de gasten. Het is de bedoeling dat je bij binnenkomst gelijk je visite kaartje afgeeft waardoor men gelijk gegrepen is door de looks en de feels van de totale interieur uitstraling.

Interieur inrichting voor de klant

decoratieve wandpanelenIn een woonkamer zullen de opmerkingen gelijk geplaatst worden, ‘ooh wat een mooie muur’ of ‘je kamer ziet er gelijk een stuk anders uit, super mooi!’. Dit kan invloed hebben op het verdere sociale gesprek maar daar blijft het wel zo’n beetje bij.

Bij een winkel, restaurant of hotel ligt dit iets anders. Een klant komt om gebruik te maken van de service of om een product aan te schaffen. De klant is koning maar een koning kan je wel beïnvloeden op bepaalde manieren.

Met decoratieve wandpanelen zorg je direct voor een andere sfeer, een welkome sfeer. Men kan zich gelijk thuis voelen door de warmte en uniformiteit die wordt uitgestraald door de decoratieve wandpanelen in combinatie met het verdere interieur. Dit zorgt er direct voor dat de gasten zich thuis en op het gemak voelen zodat ze niet terughoudend zijn bij bijvoorbeeld het aanschaffen van kleding of prachtige klaargemaakte gerechten.

De decoratie van de wanden dragen zorg aan de beleving van de klant. Wanneer de klant een goede beleving heeft, zich welkom voelt en geniet van de totale uitstraling, zal men sneller de portemonnee trekken en zelfs herhaal bezoeken plegen omdat de algemene indruk perfect was.

Kerradeco en Motivo

Om in je winkel, restaurant of hotel een prachtige uitstraling te kunnen creëren bieden wij qua decoratieve wandbekleding de merken Kerradeco en Motivo aan. Prachtige producten die een totaal andere uitstraling kunnen creëren op een duurzame en onderhoudsarme wijze. De producten zijn vervaardigd uit duurzame materialen zoals kunststof en hardschuim. Deze panelen lenen zich uitstekend als alternatief voor keramische tegels, gipsplaat,  stucwerk. Schilderen behoort tot het verleden! Door de verschillende structuren die verkrijgbaar zijn is er altijd een passende oplossing die past bij het gehele interieur.