Voor een nog eenvoudigere montage van duurzame kunststof gevelbekleding hebben wij ons merk Multitexx verbeterd. De 2,4m panelen hebben wij vervangen voor lange 6m panelen voor een nog snellere montage. De nieuwe 6m panelen kunnen op drie verschillende manieren bevestigd worden; horizontaal, verticaal maar ook diagonaal!

Duurzaam en kwaliteit

Maak jouw project uniek met een moderne en unieke uitstraling van ruw hout. Multitexx® volschuim gevelbekleding wordt vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige en duurzame kunststoffen. De gebruikte kunststoffen zijn sterk, recyclebaar, laag in gewicht en UV-bestendig. Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige kunststoffen is de verwachte levensduur van Multitexx® 30 jaar, met 10 jaar garantie. Daarnaast is kunststof onderhoudsarm en beter bestand tegen extreme weeromstandigheden, rotten en schimmelgroei. Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Multitexx®.

De belangrijkste kenmerken? Multitexx® is duurzaam, van uitstekende kwaliteit en geeft vrijheid in montagewijze en bevestigingswijze. Daarnaast geeft Multitexx® elk project een moderne uitstraling, met een onderscheidende oppervlakte structuur dat ruw vuren hout imiteert.

Combineer en geef kleur

Multitexx® is uit voorraad leverbaar in de kleuren; wit, crème, grijs, basalt grijs, groen en cappuccino. De kleuren benaderen de genoemde RAL kleuren, hierdoor is Multitexx® uitstekende te combineren met andere materialen. De afwerking van Multitexx gevelbekleding wordt verzorgd door bijbehorende afwerkprofielen in overeenkomende kleuren.

kleuren gevelbekleding