Voor haar dakrandencollectie Vinyplus introduceert profielen- en panelenproducent Milin een montagesysteem dat iedere vakman helpt met de vlotte en eenvoudige installatie van de dakranden. Tijdsbesparing, die de klant nog meer reden geeft om voor de hoogwaardige onderhoudsarme producten van Vinyplus te kiezen. Het maakt de installatietijd immers korter en dat zorgt weer voor een lagere prijs.

De leverancier van duurzame bouwproducten uit Nieuwegein zoekt continu naar oplossingen om het voor de vakman makkelijker te maken om zijn producten te plaatsen. Voor de installatie van een nieuwe dakrand is nu dus een speciaal montageprofiel ontwikkeld. “Het maakt het monteren van een nieuw dakrandpaneel aan een woning een stuk eenvoudiger”, vertelt marketingmanager Thomas Andriessen van Milin.

Klik en klaar

“De monteur zorgt eerst voor een uitgelijnd regelwerk op de dakrand. Vervolgens plaatst hij het montagesysteem op de juiste afstand op de regels. Daarna klik je de dakrandpanelen zo vast. Een kind kan in feite de was doen.” Welk type dakrandpaneel op het gebouw wordt geplaatst is niet belangrijk, er is een montagesysteem voor ieder paneel.

Kleurrijk en duurzaam

“Onze Vinyplus boeidelen zijn verkrijgbaar in 17 standaardkleuren. En mocht de klant een andere kleur wensen, dan kunnen we dat vanaf vier lengtes al regelen.” De dakranden van Milin zorgen niet alleen voor een strakke uitstraling, ze bovenal zeer praktisch. Allereerst zijn ze onderhoudsarm, zodat schilderen niet meer nodig is. En vervolgens gaat het ook nog eens om duurzame panelen die recyclebaar en UV-bestendig zijn. “Ze gaan dus heel lang mee en blijven kleurecht. We geven niet voor niets een garantie van 10 jaar.”

Gratis monster aanvragen
 

Voor nieuwbouw en renovatie

Het Vinyplus-systeem kun je zowel bij nieuwbouw als renovatie gebruiken. “Het zorgt vooral voor een snellere montage, zonder kwaliteitsverlies. Een beetje vakman werkt zo tot wel drie keer sneller!’

boeidelen monteren

Boeidelen monteren is nog nooit zo eenvoudig geweest!