Onlangs is het allereerste KOMO-keurmerk voor dakkapellen uitgereikt aan Van Hattem Dakkapellen uit Genemuiden. Dit was ook een bijzondere gebeurtenis voor Milin, aangezien Van Hattem bij de productie van zijn dakkapellen veel Milin-materialen gebruikt.

Het ‘KOMO Attest’, zoals het keurmerk officieel heet, geeft aan dat alle dakkapellen van de keurmerkhouder voldoen aan de eisen die zijn opgesteld door certificeringsinstelling SKH en KOMO. Zo moeten alle onderdelen en de gehele manier van fabriceren nauwgezet worden vastgelegd, en moeten alle onderdelen voldoen aan het bouwbesluit en een groot aantal andere normen. Daarnaast moeten alle monteurs die de dakkapellen bij klanten plaatsen, zich persoonlijk laten certificeren. Hiervoor moeten zij een intensieve cursus volgen en een examen afleggen. Consumenten kunnen aan het KOMO-keurmerk zien dat zij met een betrouwbare leverancier van dakkapellen te maken hebben en dat de producten voeldoen aan het bouwbesluit, brandveiligheid en duurzaamheid.

Van Hattem Dakkapellen, dat het KOMO Attest als eerste in ontvangst mocht nemen, is een vaste klant van Milin. De overstekpanelen, volschuim dakranden en dagkantafwerking in de KOMO-dakkapellen van Van Hattem worden standaard geleverd door Milin. Uiteraard zijn we hier bij Milin zeer trots op en natuurlijk feliciteren wij Van Hattem Dakkapellen met deze prachtige mijlpaal.

komo dakkapel