Pas geleden hebben wij met trots onze nieuwe website gelanceerd. Op de nieuwe website is het mogelijk om al de producten van Milin te bekijken, productinformatie op te vragen, monster aanvragen, montage instructiefolders te bekijken , online door onze showroom te lopen en producten snel en gemakkelijk online bestellen via het bestelsysteem. Het gemak is groot zodat wij je optimaal kunnen helpen bij je project.

Product websites

De producten van Milin zijn niet alleen te zien op www.milin.nl. Naast deze website hebben we meerdere websites die informatie verschaffen over een specifiek merk. Merken zoals Eurotexx, VinyPlus, ThomDeck, Milyt en Wonderboard hebben een eigen website waar het product wordt uitgelicht. Met deze websites willen we de klant beter bereiken als zij bijvoorbeeld zoeken naar het merk VinyPlus. Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben wij de productwebsites in het leven geblazen.

Op deze product websites gaan we dieper in op de informatie over het product. Het is hier tevens mogelijk om je productbrochures en montage instructiefolders downloaden, productvideo’s bekijken, contact opnemen via contactformulier en afgeronde projecten te bekijken.

Neem een kijken op de websites:

www.vinyplus.nl
www.eurotexx.nl
www.thomdeck.nl
www.milyt.nl
www.wonderboard.nl

Blog duurzaam afbouwmateriaal

Naast www.milin.nl en de specifieke product websites, hebben wij een eigen Milin blog. Op deze website kan je al het laatste nieuws vinden over de producten en de markt. Wil je op de hoogte zijn van het laatste nieuws in de duurzame afbouwmaterialen branche? Bezoek dan regelmatig onze blog!

www.milinblog.nl

Loop je ergens tegenaan, heb je een vraag of kan je over een onderwerp weinig informatie vinden? Laat het ons weten en wij zoeken het voor je uit.

Mail je vraag naar marketing@milin.nl.

 

websites milin

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in en blijf op de hoogte