Specialist in gevelbekleding en dakranden is dit jaar weer aanwezig op de bouw compleet dagen 2015 in Hardenberg. Vorig jaar was een geslaagde beurs, dat we dit jaar graag voortzetten!

Wij willen u graag bijpraten , onder het genot van een hapje en een drankje, over nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Onze stand zal worden ingericht met een greep uit de nieuwste producten op het gebied van dakranden, gevelbekleding, deuren & kozijnen, vloeren, wanden en plafonds.

Hiernaast staan onze vakbekwame medewerkers de gehele beurs voor u klaar, om vragen te beantwoorden of ideeën en ervaringen uit te wisselen binnen het vak.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen tot en met de Bouw Compleet dagen? Volg ons dan op: facebook, twitter of linkedin en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Nieuwe producten & ontwikkelingen, vakbekwame medewerkers, antwoorden op uw bouwvragen en persoonlijk advies. Reden genoeg om Milin de komende tijd in de gaten te houden en onze stand te bezoeken. Graag tot op de bouw compleet dagen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in en blijf op de hoogte