Het duurzame gevelbekleding assortiment bestaat inmiddels uit 13 verschillende gevelpanelen. Afgelopen zomer hebben wij het nieuw sponningdeel Multitexx geïntroduceerd. Dit paneel heeft een unieke uitstraling van geborsteld hout en wordt veelvuldig toegepast bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Multitexx is een nieuwe modern sponningdeel dat wordt vervaardigd uit kunststof met een volschuim kern. Dit moderne sponningdeel heeft een geborstelde structuur dat de uistraling van ruwvuren hout heeft. Met dit nieuwe sponningsdeel willen wij een duurzame en onderhoudsarme gevelpaneel aanbieden met een natuurlijke hout uitstraling.

V-groef verbindingDit gevelpaneel met een lengte van 6000mm en een hoogte van 285mm (werkend: 250mm), heeft een nieuwe verbinding tussen de panelen, de V-groef. Multitexx sponningdeel heeft hierdoor een perfecte sluiting. Dit houdt in dat er geen stootvoegen of verbindingsprofielen noodzakelijk zijn om de panelen te verbinden. Dankzij de V-groef en de gangbare lengtes is het eenvoudig de montage te verzorgen.

Multitexx modulaire gevelbekleding is zowel verticaal als horizontaal toepasbaar voor het type modulair bouwen. De eenvoudige montage bij het modulair bouwen is, dankzij de goed bewerkbare panelen en het lage gewicht, een standaard. Het volschuim wordt ondersteund met een co-extrusie toplaag. Deze toplaag geeft de gevelpanelen een extra sterkte waardoor het uitermate geschikt is voor buiten gebruik. Externe invloeden zoals regen, zon en wind zullen geen invloed hebben op de houdbaarheid en sterkte van de panelen.

Multitexx is leverbaar in 6 verschillende kleuren: Wit, Crème, Grijs, Bassalt Grijs, Groen en geheel nieuw in ons assortiment Cappuccino. Benieuwd naar de kleuren? Vraag een gratis kleurmonster aan! Na het beoordelen van de kleuren kun je eenvoudig verkooppunten bij jou in de buurt zoeken.

Klik op de gewenste kleur en vraag een gratis kleurenmonster aan!

    

Prachtige uitstraling en onderhoudsarm

Met deze voordelen en uitstraling besloot een eigenaar van een vakantiepark te kiezen voor de producten van Milin. Naast de VinyPlus gevelpanelen in de kleur Vergrijsd Red Cedar, zijn de chalets afgewerkt met het nieuwe gevelbekleding Multitexx. Het eindresultaat is een prachtig uniek chalet dat met combinaties van producten is afgewerkt. De geborstelde structuur  en de V-groef aansluitingen is goed te zien op de onderstaande afbeelding.

Bekijk het gehele project