Motivo is een lichtgewicht, 100% waterdichte decoratieve wandpanelen met een patroon verdeeld over vier panelen. Met de bijzondere realistische decors kan een interessant en origineel interieur worden gecreëerd. De panelen hebben een onzichtbare verbinding en camoufleren oneffenheden van de ondergrond. Er zijn 6 verschillende patronen uit voorraad leverbaar: vier verschillende moderne houtstructuren, een tegelstructuur en een marmereffect.

3D print technologie decoratieve wandpanelen
Het patroon van 2,7 m2 wordt gekenmerkt door een 3D-effect, dit effect wordt verkregen dankzij de hoogwaardige digitale printtechnologie waarmee realistische patronen gemaakt worden die alle mogelijke natuurlijke structuren perfect imiteren.
Motivo panelen kunnen toegepast worden op metal stud, houten regelwerk of kunnen direct verlijmd worden. Montage door directe verlijming kan op een stabiele ondergrond van beton, tegels of gipskarton. Voor de afwerking wordt gebruik gemaakt van L-profielen 20x11x1,5 mm. In combinatie met de toepassing van siliconenkit is Motivo geschikt voor natte ruimten. De wandpanelen zijn vervaardigd van een hoogwaardig kunststof in de vorm van een holle schroot en hebben een werkende breedte van 250 mm, een lengte van 2700 mm en een dikte van 8 mm. De panelen zijn voorzien van het CE Keurmerk en hebben een verwachte levensduur van 20 jaar. De fabrieksgarantie is 5 jaar.
Motivo leent zich uitstekend voor renovatie werkzaamheden in de chalet-, recreatie- of woningbouw. Standaard hebben de decoratieve wandpanelen een brandklasse van Euroclass Cs3d0 volgens EN13501-1. Het rapport is op aanvraag leverbaar.

We hebben ook een totaaloverzicht van alle wandpanelen

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in en blijf op de hoogte 

Nog geen reacties

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *