Wees vrij in het ontwerpen van een uniek gevelbeeld met Dutchplank vezelcement gevelbekleding. Dankzij de eigenschappen, een uitstraling van natuurlijk cederhout en alle beschikbare kleuren, is Dutchplank de gevelafwerking voor elk uniek project.

Elke dag ontdekken meer mensen de schoonheid van Dutchplank gevelbekleding.

vezelcement gevelbekledingDutchplank gevelafwerking wordt al vele jaren, over de hele wereld, met succes toegepast voor een uniek gevelbeeld. De Dutchplank panelen zijn toepasbaar in verschillende uiteenlopende branches en zijn zowel verticaal als horizontaal te monteren, waardoor architecten of ontwerpers een grote ontwerpvrijheid hebben. Dutchplank is uitstekend geschikt voor nieuwbouw, renovatie, houtskeletbouw en unitbouw.

Je kan het zo gek niet bedenken maar Dutchplank heeft voor elk idee een passende en kleurrijke oplossing! Hieronder een prachtig voorbeeld van vakantiehuisjes die zijn bekleed met verschillende kleuren. Door het toepassen van deze verschillende kleuren geeft dit een variërend en zeer levendige uitstraling.

 

Lodge 2 (2)
(mede mogelijk gemaakt door DEBS in de vakantieparken van Molecaten)

 

Uitstraling van natuurlijk hout met vezelcement eigenschappen

Dutchplank gevelbekleding wordt gemaakt van vezelcement. Vezelcement komt tot stand wanneer Portland cement, gemalen zand, natuurlijke organische vezels, calciumsilicaat, water en minerale vulstoffen worden gecombineerd. De natuurlijke cederhout uitstraling wordt nagebootst door persrollen met motieven die op de gevelpanelen worden gestempeld. De combinatie zorgt voor een uitstraling van natuurlijk hout maar met vezelcement eigenschappen. De gevelpanelen worden geleverd met een coating die voldoet aan alle hoge eisen.

Eigenschappen Dutchplank vezelcement gevelbekleding

  • brandveilig
  • onderhoudsarm
  • niet rottend
  • recyclebaar
  • vormvast
  • weerbestendig
  • UV-bestendig
  • milieuvriendelijk

garantiebutton-10           brandklasse a1 dutchplank CE-keurmerk   DuBo

Beschikbare kleuren

4 typische Hollandse kleuren direct leverbaar:
groen (Ral 6009), zwart (Ral 9017), antraciet (Ral 7016) en crème (Ral 9001).

Kleuren bij afname van minimaal 50m²:
Alle RAL, Sikkens en NCS kleuren.

Gratis monster aanvragen

Meer informatie?

Meer diepgaande informatie, montage instructies, mogelijkheid voor gratis monsteraanvraag of projectfoto’s? bezoek: www.dutchplank.nl.

Voor vragen kun je altijd terecht bij onze binnendienst die je graat verder helpen. Te bereiken via verkoop@milin.nl of bel 030 657 9020.

Reviews Dutchplank gevelbekleding

Vincent de Groot:
“Met de vele kleuren die leverbaar zijn kan ik mijn klanten een ruim aanbod aanbieden met zelfs unieke kleuren combinaties. Mooi product”
rating review 

Tom Angeren:
“Dutchplank geef mij de mogelijkheid om elke kleur op een gevel te zetten. Elk project zijn eigen karakter
rating review