Nieuwe vinyPlus kleuren standaard op voorraad! Vanaf de lancering van de nieuwe voorraad catalogus 2017 zijn er nieuwe producten, kleuren en innovaties, zo ook bij VinyPlus.

Om aan de wensen van de eindgebruiker en  de installateur gehoor te geven , hebben wij nieuwe nerfstructuur kleuren, geheel nieuwe matte kleuren en een doorontwikkeld startprofiel, toegevoegd aan het programma van VinyPlus. Het startprofiel is doorontwikkeld om  aan de ene kant voor een eenvoudige montage en aan de andere kant een hulpmiddel voor een goede ventilatie in combinatie met het ventilatieprofiel.

De markt trekt aan

De tijd van bezuinigingen en sparen lijkt langzaam tot zijn einde te komen. Volgens het CBS staan de bestedingscijfers op het hoogste punt sinds jaren. We durven weer geld uit te geven en hebben het vertrouwen in de economie teruggevonden. Het moment om de klant ervan te overtuigen dat juist nu de ideale tijd is voor een duurzame renovatie.

Met een duurzame  gevelrenovatie kies je niet alleen voor een nieuw gevelbeeld maar ook voor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, lange levensduur en de onderhoudsarme eigenschappen waarbij schilderen tot de verleden tijd behoord. Dankzij een duurzame gevel zal de waarde van de woning of pand stijgen, dus een prima investering dat zich uiteindelijk dubbel en dwars terugbetaald.

Het bieden van veel kleurmogelijkheden

Om de wensen van de eindgebruiker tegemoet te komen is het VinyPlus kleuren van het rondkant aanbod uitgebreid. De kleuren: basalt grijs, quartz grijs, lichtbruin, western red cedar en bruin red cedar zijn vanaf nu direct verkrijgbaar uit onze voorraad.

Basalt grijs

Quartz grijs

Lichtbruin

 Western red cedar

Bruin red cedar

Klik hier voor het  volledige kleurenoverzicht.

Voor de rabat uitvoering is de kleur walnoot toegevoegd aan de voorraad kleuren. Een prachtig nieuwe trend kleur die de uitstraling van natuurlijk hout heeft maar met de voordelen van kunststof.
Naast de nieuwe nerfstructuurkleuren zien wij een trendverschuiving naar matte kleuren. De matte kleuren worden al veelvuldig toegepast en gaan wij nu ook aanbieden als gevelbekleding.  Vandaar, geheel nieuw in onze voorraad, de matte kleuren crème en antraciet voor een moderne en strakke uitstraling. Met deze kleuren gaan we mee met de huidige trends op het gebied van beleving en uitstraling van het gevelbeeld.Mat antraciet


Mat crème

Wij hebben 27 VinyPlus kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Zit de juiste kleur er niet bij? Geen paniek want bij een minimale afname van 60m2 zijn er nog eens 50 extra folie kleuren te bestellen.

Overtuig jezelf en je klanten met een gratis kleurmonster

kleurmonster gevelbekledingBenieuwd naar de kwaliteit van het product of wil je de klant ervan overtuigen van de goede prijs-kwaliteitsverhouding? Dan is het zaak om dit product met eigen ogen te beoordelen. Het product wordt al veelvuldig toegepast in de particuliere sector waar men stuk voor stuk te spreken is over het product.

Met behulp van een gratis kleurmonster kunnen klanten een goed beeld krijgen van de uiteindelijke kleur, structuur, de eigenschappen en de gehele uitstraling. De gratis kleurmonsters kunnen aangevraagd worden op onze website op de specifieke productpagina’s.

 

 

Eenvoudige montage nu nog eenvoudiger

Wij proberen niet alleen ons assortiment aan te passen op de wensen van de eindgebruiker maar ook de wensen van de installateur staan centraal. Het assortiment bestond al uit tal van tegemoetkomingen zoals lange lengtes van 6 meter, bijbehorende afwerkprofielen en  stap voor stap montage handleidingen. En is nu uitgebreid met een nieuw ontwikkeld startprofiel die uniek is in de markt.

Wij komen wel eens projecten tegen waarbij de ventilatie achter de gevelbekleding niet volstaat. Er moet altijd ontluchting gecreëerd worden achter de gevelbekleding zodat warme lucht altijd weg geventileerd kan worden. Voor een goede ontluchting moet er gebruik worden gemaakt van ventilatieprofielen, dit wordt in de praktijk in sommige gevallen niet gedaan. Dit kan later voor gebreken zorgen die nauwelijks tot niet zijn op te lossen.

Het nieuwe startprofiel heeft een speciale extra ruimte waar het ventilatieprofiel in geplaatst wordt. Dit ventilatieprofiel is toepasbaar bij de gangbare maten 18mm en 20mm van het regelwerk volstaan hierbij. Zo zorg je altijd dat er gebruik gemaakt wordt van het ventilatieprofiel en dat het nu strak afgewerkt kan worden.