De Milinboard vensterbanken zijn inmiddels een begrip geworden bij nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten. De kunststof vensterbanken worden veelvuldig toegepast in woningen, utiliteitsbouw, recreatiesector en in bedrijfspanden. Dankzij de onderhoudsarme eigenschappen en de sterke melamine toplaag, dat zorgt voor de krasvaste en UV-bestendige eigenschap, is het een gewild product bij installateurs en particulieren.

Omdat Milinboard vensterbanken ofwel tabletten (Belgische benaming) veelvuldig worden toegepast en wij steeds meer vraag krijgen naar onze vensterbanken hebben wij speciaal een website gemaakt, volledig ingericht op Milinboard. www.milinboard.nl  is vanaf vandaag live!

De nieuwe website bestaat uit:

  • Vier soorten vensterbanken
  • Montage instructies
  • Online brochure
  • Projectfoto’s
  • Overzicht van alle kleuren
  • De specificaties
  • Productinformatie aanvraag mogelijkheid
  • Aanvragen van verkooppunten

 

Nieuwe afmetingen steenlook vensterbank

Door goed te luisteren naar onze eindgebruikers en de installateurs, hebben wij het assortiment van de steenlook vensterbank uitgebreid. Wij krijgen meer vraag naar grotere afmetingen vensterbanken om ook brede ofwel diepe vensters te bekleden. Hiervoor hebben wij ons assortiment aangevuld met 300mm en 400mm varianten. Waarbij de 400mm ook 2-zijdig toepasbaar is. Deze nieuwe afmetingen komen in lengtes van 6 meter en zijn 40mm hoog. De nieuwe afmetingen zijn verkrijgbaar in de steenlook kleuren: wit, crème, freestone mat, freestone light, carrara marmer en parelgrijs.

Uitstraling en verwerking van natuurlijke materialen

Door de natuurlijke uitstraling breng je een warm gevoel in de woning. Waar marmer zwaar en kwetsbaar is, biedt kunststof vensterbanken de juiste oplossingen. Daarnaast zijn Kunststof vensterbanken eenvoudig te zagen en te instaleren zoals MDF vensterbanken. De steenlook vensterbank heeft de uitstraling en verwerking van natuurlijke materialen, maar met de sterkte en duurzaamheid van kunststof.

Verkooppunten

Op de nieuwe Milinboard website is er de mogelijkheid om verkooppunten aan te vragen. Vul het formulier in en wij sturen je de dichtstbijzijnde verkooppunten volgens het ingevulde adres. Bij deze verkooppunten kunnen de kunststof vensterbanken direct worden afgenomen of bestelt. Bestelt u de producten? Dan kunnen wij de kunststof vensterbanken afleveren op elk gewenst bouw- of werkplaats.