Voor kozijnfabrieken en montagebedrijven hebben wij een One-stop-shopping concept, kozijnafwerkingen voor binnen en buiten, en dat op één adres! Milin B.V. biedt een snelle en accurate levering van panelen en profielen, 24-uurs levering is mogelijk!

Houten kozijnen zien wij steeds meer vervangen worden door kunststof kozijnen. Dit heeft meerdere beweegredenen maar vooral de duurzaamheid en de uitstraling zorgt dat men overstag gaat. Door de jaren heen heeft de technologie ervoor gezorgd dat kunststof kozijnen amper meer te onderscheiden zijn van het natuurlijke hout. Dankzij de structuurfolie op de kozijnen  creëert men een natuurlijke hout uitstraling.

Afwerkprofielen in verschillende kleuren

Kies je voor een kozijn in je favoriete kleur of de kleur die het beste overeenkomt met de uitstraling van je woning, dan zijn afwerkprofielen in diezelfde kleur natuurlijke een must! Niets is vanzelfsprekend omdat er vaak nog gebruik gemaakt wordt van crème of witte afwerkprofielen, dit is natuurlijk niet wat je wilt. Milin B.V. biedt de mogelijkheid voor uitvoerders om afwerkprofielen te verkrijgen in een structuurfolie van uiteenlopende kleuren. Ga voor het volledige structuurfolie aanbod naar www.Milin.nl/afwerkprofielen.


kozijnafwerkingen

“One-stop-shopping : levering van alle producten door één leverancier vanaf één fysieke locatie.”

Maar er is meer..

Naast de afwerkprofielen in uiteenlopende structuurfolies heeft Milin B.V. een totaal oplossing voor de kozijnenbranche.

Kozijnprofielen

Voor elk type kozijn leveren wij kunststof kozijnprofielen. Dagkantafwerkingen, plinten, afwerkprofielen, platstrippen, vouwhoeken, kamerprofielen en ga zo nog maar even door..

Bekijk het aanbod van plint- en afwerkprofielen
Bekijk het aanbod van dagkantafwerkingen

Vensterbanken
Vier soorten kunststof vensterbanken die zelfs een uitstraling van echt natuursteen kunnen nabootsen. Type B, overzet en steenlook.

Bekijk het aanbod van vensterbanken

Kozijnvullingen
Het assortiment kozijnvullingen bestaat uit sandwichpanelen, doe-het-zelf sandwichpanelen en paneelprofielen. Sandwichpanelen in PVC, HPL, HPL met structuurfolie of een aluminium uitvoering is bij Milin B.V. direct uit voorraad leverbaar. De sandwichpanelen kunnen 1- of 2-zijdig gefolieerd zijn om aan elke vraag te kunnen voldoen. De sandwichpanelen kunnen ook zelf samengesteld worden door het zelfklevende tape dat we kunnen leveren. Zo kun je zelf beslissen welk materiaal je wilt gebruiken, verschillende materialen op een sandwichpaneel is ook mogelijk. Naast de sandwichpanelen hebben wij paneelprofielen die in veel kleuren te verkrijgen zijn en zelfs met staalversterking die voorzien zijn van het SKG keurmerk

Bekijk het aanbod sandwichpanelen
Bekijk het aanbod paneelprofielen

Interesse?

Heb je interesse in de afwerkprofielen of de andere producten voor het afwerken van het kozijn? Neem gerust contact op met verkoop@milin.nl of bel 030 657 9020 voor meer informatie.

Gratis kleurmonster

Interesse in het product maar wil je het met eigen ogen beleven? Dan bieden wij de mogelijkheid op elke specifieke productpagina om een gratis kleurmonsters te bestellen. Dit is een stukje van het product zodat men het materiaal, kleur en structuur goed kan beoordelen.

Nog geen klant van ons?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze vertegenwoordigers door het hele land. Zij kunnen u precies vertellen wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Bekijk hier onze rayongebieden voor de juiste vertegenwoordiger.