De jaarwisseling heeft weer plaatsgevonden. Wij hebben de 6 verruild voor hopelijk het lucky nummer 7 want, positiviteit en geluk kunnen wij in 2017 goed gebruiken. 2016 is een bewogen jaar geweest voor de wereld met positieve en negatieve gebeurtenissen.

Gelukkig zijn er een aantal positieve punten waar wij ons aan vast kunnen knopen. In Nederland is de economie gestegen, de werkloosheid gedaald en de huizen verkoop trekt aan. 2017 wordt het jaar van de bouw, wat eind 2016 het sterkst groeiende bedrijfstak was in Nederland. Signalen geven aan dat deze lijn zich zal doortrekken.  Ook specifiekere branches hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt. De kunststof kozijnen heeft in 2016 hout van de troon gestoten als meest gebruikt  materiaal voor kozijnen en/of kozijnafwerking.

Het programma van de overheid heeft tevens ook gevolgen voor welke materialen er toegepast gaan worden in 2017 bij nieuwbouw- of renovatieprojecten.  Duurzaamheid staat hoog op de agenda omdat Nederland achter loopt op het stimuleren van duurzaamheid in de bouw als je dat vergelijkt met andere Europese landen. Duurzaamheid is niet duur maar duurzaam!

Ook in 2017 staan wij klaar voor jou!

Duurzame panelen & profielen liggen klaar om toegepast te worden bij nieuwbouw- onderhoud- of renovatieprojecten. Ook in 2017 zorgen wij voor betrouwbare en snelle leveringen, goede service, kwaliteitsproducten en ondersteuning bij projecten of promoties.

Kozijnenbranche
Voor de kozijnenbranche bieden wij een totaalpakket panelen & profielen die precies afgestemd zijn voor het beste eindresultaat. Het totaalpakket binnen- en buitenafwerking bestaat uit, volschuim panelen, afwerkplinten, vensterbanken, paneelprofielen, sandwichpanelen en kunststof afwerkprofielen. Al deze duurzame afbouwmaterialen op één adres en met één factuur: “One-Stop-Shopping”.

Houtenskeletbouw
De houtenskeletbouwer kan bij ons terecht voor gevel- en wandbekleding, terrasplanken, kozijnafwerkingen en dakranden in verschillende afmetingen, kleuren en structuren. Ook hebben we HACCP wandbekleding voor sanitaire ruimtes of waar hygiëne van belang is. Wil je meer eigen kleur aan het project, dan kan je al vanaf 50m2 elke RAL, Sikkens en NCS toepassen met Dutchplank vezelcement gevelbekleding.

Bouwmaterialenhandelaren
Bij de bouwmaterialenhandelaren zien we de vraag stijgen. Ook in 2017 faciliteren wij via deze weg de doe-het-zelver en de professional. Zijn er afbouwmaterialen nodig met spoed? Of moet het er op locatie geleverd worden? Geen probleem! Wij leveren op elke werk- of bouwlocatie, zelfs binnen de mileuzones. Wil je als bouwmaterialenhandel ondersteuning bij het samenstellen van het productassortiment of juist displays. Neem dan contact op met afdeling verkoop, we helpen je graag verder!

Bron: duurzaamgebouwd.nl/society/20160802-productie-bouwsector-stijgt-in-2017-met-35