Na bijna 8 jaar van economische crisis lijkt het einde in zicht. De werkloosheid daalt, mensen hebben steeds meer te besteden en de huizen prijzen stijgen. De economische crisis heeft een negatieve lading, maar nu we uit het dal kruipen liggen er ook kansen! Investeer bijvoorbeeld in uw woning door een duurzame renovatie. Hierdoor wordt niet alleen het aanzicht en de levensduur verbeterd, maar ook de waarde van uw woning verhoogd.

Waarom een duurzame renovatie

Er zijn meerdere beweegredenen waarom er nu gekozen wordt voor een duurzame renovatie:

  • Door de economische crisis hebben oudere huizen achterstallig onderhoud, wat nu een renovatie betekent.
  • Er worden steeds minder vergunningen verleent voor het bouwen van nieuwbouw woningen, hierdoor worden er steeds meer oudere huizen gerenoveerd om een nieuw aanzicht te creëren.
  • Mocht je het pand over enige tijd verkopen dan zal een duurzaam gerenoveerd aanzicht daar zeker bij helpen.
  • Herontwikkeling van utiliteitsbouw naar woningbouw.

Veel duurzame renovaties worden gedaan om hout te vervangen. Hout zal op den duur gebreken vertonen wat vooruitstrevende materialen zoals kunststof niet zullen overkomen.

duurzame renovatie

Als je gaat renoveren, waarom niet duurzaam, onderhoudsarm en voordelig.

Om zo lang mogelijk van een mooie gevel te profiteren is het nemen van duurzame maatregelen belangrijk. Met de technologische ontwikkelingen van tegenwoordig is het erg voordelig om voor een duurzame oplossing te kiezen. Niet alleen zal je het aanzicht en de levensduur verbeteren maar je verhoogd ook de waarde van het pand. De duurzame afbouwmaterialen die hiervoor gebruikt kunnen worden, zullen bij aanschaf duurder zijn, maar op de langere termijn de goedkoopste oplossing blijken.

Wij helpen je bij het vinden van duurzame afbouwmaterialen

Ben je er nog niet uit welke materialen je gaat gebruiken bij de duurzame renovatie? Wij helpen je graag verder met het grootste aanbod aan duurzame afbouwmaterialen. Er zijn veel soorten duurzame gevelbekleding, dakranden, overstekpanelen, buitenplafond en steenstrips voor het buiten aanzicht van het pand. Maar, zelfs voor binnen hebben wij duurzame oplossingen zoals: kunststof vensterbanken, decoratieve & hygiënische wandpanelen en meer!

Duurzame afbouwmaterialen zelf beoordelen?

Dit kan gemakkelijk door het bestellen van gratis kleurmonsters of het bezoeken van de vele showrooms in heel Nederland waar onze producten te zien zijn. Gratis kleurmonsters zijn te bestellen via de website op de specifieke productpagina’s onder het kopje “kleuren”. Ben je opzoek naar een showroom of een verkooppunt? Vul hier het formulier in.

Voor meer informatie bezoek onze website www.milin.nl of bel met één van onze collega’s die je graag op weg helpen! Te bereiken via: 030 657 9020.

bron: CBS

1 reactie

  1. Cees schreef:

    Die oude houten schroten zien er precies zo uit als de onze, tijd is rijp voor een renovatie inderdaad. Wij zijn heel blij met onze keuze voor Eurotexx kunststof gevelbekleding. Prachtig resultaat en het lijkt net hout.

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *