Als je het grootste assortiment duurzame afbouwmaterialen hebt, is het vanzelf sprekend dat de ontwerpvrijheid en de productkeuze uiteenlopend zijn. Tegenwoordig met alle trends en hypes rondom een tweede huis, zijn de wensen van de eigenaren steeds complexer geworden. Waar vroeger de keuze voor de gebruikte afwerkproducten door de bouwer werden uitgekozen, zie je steeds meer een verschuiving plaatsvinden. De eindgebruiker investeert veel geld en wil dus ook bij alles betrokken worden, vooral de uiteindelijke uitstraling.

Tegenwoordig met alle ontwikkelingen en innovaties kun je kiezen uit verschillende gedachtegangen. Zo kun je kiezen voor een duurzaam en milieuvriendelijk tweede huis, er kan gekozen worden voor een architectuur ontwerp, een eenvoudig maar strak resultaat of er wordt gelet op het totale kosten plaatje maar je kan natuurlijk ook de gedachtegangen combineren.

Kies voor het ontwerp

gevelbekledingBinnen het Milin assortiment is er voor elk wat wils. De ontwerpvrijheid is groot door de verschillende soorten materialen, modellen, kleuren en structuren. Zo bestaat ons assortiment uit het grootste aanbod voor gevelbekleding en dakranden, hebben wij verschillende soorten wandpanelen voor binnen, terrasplanken in verschillende kleuren en vensterbanken van betonlook tot standaard witte vensterbanken. Door dit grote assortiment zie je steeds meer product- of kleurcombinaties die het chalet een unieke uitstraling geeft.

Bekijk hier het grootste assortiment afbouwmaterialen

Kies voor duurzaamheid

Een milieuvriendelijke en duurzame uitstraling creëren is eenvoudig binnen ons grootste assortiment afbouwmaterialen. Om mee te beginnen zijn al onze producten duurzaam en milieuvriendelijk. De producten gaan lang mee, zijn 100% recyclebaar en er zal bijvoorbeeld geen ontbossing plaatsvinden voor het afwerken een chalet of vakantiehuis. De producten hebben het DuBo keurmerk voor duurzaam bouwen.

Tevens, door de mogelijkheid om te kunnen kiezen uit houtlook kleuren kun je niet alleen duurzame eigenschappen hebben in de producten, maar ook een zeer natuurlijke uitstraling creëren.

Bekijk hier hoe duurzaamheid als groene draad door onze organisatie loopt

Kies voor eenvoud

kunstof gevelbekledingNiet alles staat in het teken van ontwerpvrijheid en uiteenlopende mogelijkheden. Soms wil men enkel een eenvoudige en strakke afwerking dat niet hoeft op te vallen. Ook hiervoor bieden wij tal van mogelijkheden. Al onze producten zijn verkrijgbaar in standaard kleuren zoals wit, crème of tal van grijstinten, ook kun je kiezen voor strak afgewerkte panelen waarop geen nerfstructuur terug te vinden is.

 

 

Kies voor het kostenplaatje

Niet iedereen heeft de beschikking over een gevulde bankrekening om unieke ontwerpen te kunnen financieren. Bij ons is het assortiment zo groot, dat ook de prijzen van verschillende producten erg verschillen. Voor een wat goedkopere afwerking van het chalet of vakantiehuis hebben wij tal van producten onder eigen merken ondergebracht. Onze producten zijn verkrijgbaar bij erkende Milin dealers verspreid over het hele land.

Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt, vul het verkooppunten formulier in

Benieuwd naar ons assortiment?

Op onze website hebben wij alle informatie staan over al onze producten. Ook is er op iedere specifieke productpagina de mogelijkheid om brochures, montage instructies en technische informatie te vinden. Ook is de mogelijkheid om gratis kleurmonsters aan te vragen, om het product zelf te beoordelen en te vergelijken met de kleur van de gehele uitstraling van het project.