volkern
Milyt HPL plaatmateriaal

Milyt plaatmateriaal Milyt HPL plaatmateriaal staat voor High Presure Laminate. Dit bouwmateriaal wordt geproduceerd door […]

Kenmerken: 2-zijdig decor, CE markering, Gemakkelijk te verwerken, Hoge vormstabiliteit, Onderhoudsarm, Schroeven in bijpassende kleur, UV-bestendige toplaag, Weerbestendig
Bekijken
overstekpanelen
Milexx overstekpanelen en buitenplafonds

Milexx overstekpanelen Overstekpanelen van Milin beschermen en verfraaien het dakgoot overstek. De panelen voor de gevel […]

Kenmerken: Gemakkelijk te verwerken, Lange lengtes, Onderhoudsarm, UV bestendig
Bekijken

Onze merken

Buitenplafonds

Voor het maken van buitenplafonds is kunststof een zeer geschikt materiaal. Het is rot- en schimmelvrij en onderhoudsarm. Lastige schilderbeurten boven het hoofd behoren daarmee tot het verleden.

Buitenplafonds zijn er in vele soorten en maten. Voor een carport is een groot oppervlak aan buitenplafonds nodig, terwijl het voor een overstek bij een hellend of een plat dak vaak om kleine strookjes gaat.

Kunststof buitenplafond

Zowel voor de grote buitenplafonds als voor de kleine buitenplafonds heeft Milin de juiste materialen. Voor de grote buitenplafonds is er de holle schroot van Milexx, die zich gemakkelijk in grote lengtes laat monteren. De holle schroten hebben een breedte van 250 mm en een dikte van 9 mm.

Er zijn twee varianten in deze buitenplafond panelen: één die volledig vlak in elkaar valt en één met V-naden tussen de panelen. Bij de V-aansluiting zijn de panelen zelf in de breedte visueel met V-naden opgedeeld in drie smallere stroken.

De vlakke holle schroot voor buitenplafonds is verkrijgbaar in crème, wit en matwit. De variant met de V-naad heeft een witte kleur.

Kunststof overstekpanelen

Overstekken voor daken en goten zijn meestal vrij smal. De keuze hiervoor zal dan meestal vallen op kunststof overstekpanelen van volschuim. Dit zijn vlakke, massieve panelen. Doordat volschuim zich laat be- en verwerken als hout, zijn deze kunststof overstekpanelen eenvoudig te bevestigen. Daarvoor zijn schroeven verkrijgbaar met koppen in bijpassende kleuren.

De kunststof overstekpanelen hebben een lengte van 6 meter en een dikte van 9 mm. De hoogte varieert van 100 tot 400 mm. De buitenplafond panelen zijn er ook met een structuurfolie. Deze structuurfolie is leverbaar in acht kleuren.

Buitenplafond panelen

De kunststof buitenplafond panelen worden gemonteerd op een ventilerende achterconstructie. Gebruikelijk is een constructie van verduurzaamde houten regels. Voor de ventilatie kunnen opening langs de aansluitingen worden gecreëerd. Ook zijn er ronde ventilatieroosters verkrijgbaar om in de buitenplafond panelen te verwerken.

Voor het maken van aansluitingen zijn er H-profielen, hoekprofielen en ongelijkzijdige U-profielen beschikbaar.

De buitenplafonds van Milin zijn UV-bestendig. Het zijn duurzame producten die 100% recyclebaar zijn. Door hun lichte gewicht en lange lengtes zijn ze eenvoudig te monteren.