Decoratieve wandbekleding

Binnen het grootste assortiment duurzame afbouwmaterialen hebben wij ook decoratieve wandbekleding van het merk Motivo en Kerradeco aan. De decoratieve panelen verlenen zich uitstekend voor vervanging van schilder-, stuc- of behangwerk. Door de eenvoudige montage en de onderhoudsarme eigenschappen zal je weinig omkijken hebben naar de decoratieve panelen van Milin.

Motivo wandpanelen

Motivo is gemaakt van kunststof in een holle schroot en hebben 3D print technologie waardoor er natuurlijke structuren kunnen worden gecreëerd. Hierdoor kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een structuur dat het karakter van natuurlijk hout nabootst. De structuur wordt verdeeld over 4 panelen zodat herhaling geminimaliseerd wordt.

wandpanelen motivo

De panelen kunnen toegepast worden op: metal stud, houten regelwerk of kunnen direct verlijmd worden. Hierdoor ontstaat er een onzichtbare montage waardoor je optimaal kan genieten. Voor de afwerking wordt er gewerkt met afwerkprofielen.

Vraag hier (onderaan de pagina bij het tabblad “kleuren”) een gratis monster aan

Kerradeco wandpanelen

Kerradeco is gemaakt van hardschuim en hebben een uniek patroon van 12 cm. Dankzij het hardschuim zijn de wandpanelen van Kerradeco uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Naast vochtige ruimtes verleent het zich uitstekend voor ruimtes die decoratief moeten worden aangekleed om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, denk hierbij aan restaurant-, hotel- of winkelinrichting.

wandpanelen kerradeco

De montage van van Kerradeco wordt gedaan met de verbindingselementen op de panelen zelf. De verbinding tussen de afzonderlijke panelen zijn onzichtbaar voor een strakke afwerking.

Vraag hier (onderaan de pagina bij het tabblad “kleuren”) een gratis monster aan

Voor elke type wandpaneel  is er de mogelijkheid om gratis monsters aan te vragen. Hierdoor kan je het product met eigen ogen zien en voelen. Heb je vragen met betrekking tot de verschillende soorten wandpanelen? Neem contact op met onze verkoop afdeling via verkoop@milin.nl of bel 030 657 90 20.