Wij als leverancier van duurzame afbouwmaterialen hebben afgelopen jaar onze 12,5 jubileum gevierd. Na 12,5 jaar zijn er bij veel nieuwbouw-, onderhoud-, renovatieprojecten duurzame panelen & profielen van Milin toegepast. Het is een mooi moment om dit vast te leggen! Milin organiseert een fotowedstrijd waarbij jij kans maakt op vier seizoenkaarten van jouw favoriete eredivisieclub!

Meedoen is simpel!


Je maakt foto’s van een project waarbij de duurzame afbouwmaterialen van Milin B.V. zijn toegepast. Stuur deze foto’s per e-mail naar marketing@milin.nl met daarbij het toegepaste merk, wie de foto heeft genomen, het adres en de omschrijving van het project. Projectfoto’s kunnen ingezonden worden tot 1 juli 2017.

Tips: maak liggende foto’s met een digitale- of spiegelreflexcamera – stuur maximaal 10 foto’s op – houdt rekening met de afstand en lichtinval – fotografeer met de zon in je rug – inspiratie nodig? bezoek www.milin.nl/projecten 

Beoordeling


De beoordeling en keuze van de winnaar wordt gedaan door een onafhankelijke jury bestaande uit architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Een tip van de jury: Laat het gebouw of afwerking spreken, ga in detail of neem juist de omgeving mee.

Voorwaarden

De totale waarde van de seizoenkaarten zullen niet hoger liggen dan €1000,-. Mocht je in een ander vak plaats willen nemen dan kan dit door eigen bijdrage. Milin zal voor bijpassende sjaals zorgen.

– Prijzen kunnen niet worden omgezet in geld. Seizoenkaarten zijn geldig voor het eredivisie seizoen 2017/2018 of 2018/2019
– De foto’s van alle winnaars worden gepubliceerd op de referentiepagina van www.milin.nl
– Door een wedstrijdfoto te uploaden ga je automatisch akkoord met alle voorwaarden.
– De foto’s dienen digitaal worden aangeleverd. Gelieve zo groot mogelijk en hoge resolutie verzonden te worden. Er kan gebruik worden gemaakt van digitale doorstuur programma’s of e-mail. U mag meerdere e-mails versturen.
– Winnende locaties worden gecontroleerd op waarheid.
– Je mag meerdere projecten inzenden.
– Door deelname aan de fotowedstrijd verleent de deelnemer aan Milin B.V. het volledig en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van het beeld voor alle gebruik.
– De auteursrechten met betrekking tot de ingezonden foto’s berusten bij Milin B.V.
– Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.