Is het tijd voor een gevel renovatie? Zijn de houten schroten aan het rotten of verkleuren? Kies voor onderhoudsarme kunststof gevelbekleding om zonder zorgen (af en toe een sopje) van je gevel te kunnen genieten. De uitstraling van natuurlijk hout maar dan met kunststof eigenschappen, waarbij schilderen verleden tijd is!

Kunststof gevelbekleding als gevel renovatie

Een houten gevel moet gemiddeld om de 5 jaar vervangen of gerenoveerd worden. Waarom veel geld en tijd kwijt zijn, als je dezelfde uitstraling kan creëren om voor kunststof gevelbekleding te kiezen. Een houten gevel verkleurt snel door weersinvloeden en de eigenschappen van het hout zelf. Kies voor kunststof gevelbekleding als gevelrenovatie en schilderen behoort tot de verleden tijd.

Geen gevel renovatie met kunststof gevelbekleding

Het woord gevelpaneel heeft vele synoniemen zoals; kunststof schroten, rabatdelen of vlotdelen. Binnen het grootste assortiment duurzame afbouwmaterialen hebben wij vele soorten gevelbekleding. Dankzij dit grote assortiment is er altijd een oplossing voor elk project. Het assortiment gevelbekleding bestaat uit: kunststof, vezelcement, volschuim, polyester en kunststof panelen met natuursteen dat is ingesmolten in de toplaag. De verschillende soorten gevelbekleding zijn onder verdeeld in merken die onderdeel zijn van Milin.

De gevelpanelen van Milin zullen niet rotten, kromtrekken, verkleuren, schimmelt niet maar hebben een natuurlijke hout of steen uitstraling. Een prachtig onderhoudsarme en duurzame oplossing.

In tegenstelling tot hout hebben de gevelpanelen van Milin een fabrieksgarantie van 10 jaar en zijn verkrijgbaar in vele uiteenlopende kleuren. De vezelcement variant is zelfs leverbaar in alle kleuren bij een minimale afname.

Gratis kleurmonster

Op de site kan je eenvoudig een gratis monster aanvragen in de beschikbare kleuren van dat product. Op de specifieke productpagina’s vind je onderin het kopje “kleuren”, hier vraag je eenvoudig een monster aan in de kleur en het soort product. Ervaar met je eigen ogen en handen hoe de gevelpanelen eruit zien, of de kleur goed tot zijn recht komt en of dit voldoet aan de totale verwachtingen. Enkele minuten investeren om de aanvraag te doen en één of twee dagen te wachten om hem in huis te hebben.