Eurotexx rabatdelen

 • rabatdelen
 • Eurotexx rabat grijs met tapco sierluik 4
 • chalet afwerking
 • gevelbekleding
 • antraciet eurotexx dubbel rabat
 • Eurotexx
 • recyclebaar

Eurotexx rabatdelen gevelbekleding

Creëer een unieke uitstraling met Eurotexx rabatdelen. Eurotexx biedt duurzame afbouwmaterialen voor duurzaam bouwen. De Eurotexx rabatdelen van kunststof, zijn volschuim gevelpanelen vervaardigd uit enkele kwalitatief hoogwaardige materialen.

Gratis monster aanvragen

De gevel- en dakrandbekleding zijn duurzaam, milieuvriendelijk, 100% recyclebaar en UV bestendig.
Door een lange unieke houtstructuur van maar liefst 1,5 meter krijgen de kunststof panelen een geloofwaardige uitstraling van echt hout. Bovendien ze zijn waterdicht door de unieke perfecte sluiting. De snel en eenvoudig te monteren volschuim gevelpanelen hebben een standaard lengte van 6 meter. Eurotexx rabatdelen worden veelvuldig gebruikt in uiteenlopende branches. De meest voorkomende branche is de vakantiehuizen of chaletbouw branche. Beste prijs-kwaliteitsverhouding voor onderhoudsarme en duurzame kunststof gevelbekleding.

Dubbel rabatdelen

Eurotexx dubbel rabatdelen gevelbekleding is voorzien van messing en worden bevestigd in de groef. Met een werkende hoogte van liefst 33 cm en lengte van 6 meter, zijn de schroten niet alleen eenvoudig maar ook snel te monteren. Dubbel rabat is gevelbekleding van volschuim waarbij aan de bovenkant van ieder paneel de rand sierlijk wegloopt, zodat deze direct overgaat in de veer. Dubbel rabat is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren.

Potdeksel rabatdelen

Eurotexx potdeksel rabatdelen geven gevels een natuurlijke uitstraling. Potdeksel gevels hebben een perfecte sluiting en is voorzien van een messing en groef en beschermd gevels tegen alle weersinvloeden. Eurotexx gevelpanelen zijn eenvoudig te monteren en hebben een werkende hoogte van 18 cm en 6 meter lang. Bovendien zijn ze onderhoudsarm, recyclebaar en hebben de panelen een hoog materiaal dichtheid.

Kies voor kwaliteit. Bouw duurzaam en milieubewust met Eurotexx® gevelbekleding

Vergeet niet…

Bouwfolie – waterdichte damp-open folie voor optimale vochtbescherming voor achter de gevelbekleding
PVC reiniger – Voor het optimaal reinigen, behoud van de uitstraling en eigenschappen van gevelbekleding of dakranden gebruik hiervoor onze PVC reiniger.

Specificaties rabatdelen:

Dubbel rabat:
Lengtes tot 6 meter x 370 x 17 mm
werkend: 332 mm

Dit zijn bredere panelen waardoor een snelle montage van gevelbekleding binnen handbereik is, handig voor grote oppervlaktes.

Potdeksel:
Lengtes tot 6 meter x 219 x 17 mm
werkend: 180 mm

Dit zijn gevelpanelen die over elkaar heen worden geplaatst om een potdeksel effect te krijgen want vaak voorkomt bij houten gevelbekleding.

Alternatieven:

We hebben ook gevelbekleding van: WoodDesign, VinyPlus, Dutchplank, Milexx, VinyBrick, VinyStone, VinyTherm

Projecten:

rabatdelen  rabatdelen

rabatdelen  rabatdelen

Kenmerken:
 • Hoge materiaal dichtheid
 • Milieuvriendelijk
 • Onderhoudsarm
 • Perfecte sluiting
 • Unieke 1.5 meter structuur
 • UV bestendig
Eurotexx rabatdelen75507 reviews | Review toevoegen

Nieuwe catalogusproducten zijn momenteel nog niet toegevoegd aan ons online assortiment. Vraag naar de beschikbaarheid bij onze binnendienstmedewerkers.

Dubbel rabat

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
440.600.1050
2 st p/pak
* antraciet 7 jaar kleurgarantie
442.600.1050
10 st p/zak
445.600.1080
2 st p/pak

Profielen

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
244.500.9001
5 st p/pak
423.500.01
20 st p/pak
424.250.10
20 st p/pak
kleur afwerkprofiel wijkt af van het paneel
431.300.00
1178 st p/pak
441.100.00
10 st p/pak
443.600.1050
4 st p/pak
444.600.1050
5 st p/pak
446.600.1050
5 st p/pak
498.600.1050
5 st p/pak

Onderhouds- en reparatie- en bevestigingsartikelen

ProductArt. Nr.Stuks per verpakkingOmschrijving 
415.250.00
250 st p/doos
Let op: je besteld dit artikel per verpakking.
 • Download

  Eurotexx montage-instructie

 • Eurotexx rabatdelen 5 Ad Dekkers
  Ik heb bij Kluswijs in Klundert geinformeerd naar Eurotexx producten om mijn houten schuur te bekleden. Bij Kluswijs besteld en een week later keurig door Milin voor de deur afgeleverd, Ik had een vraag over hoe ik het materiaal het beste kon zagen en daar heb ik direct een duidelijk antwoord op gekregen en zodoende ook gewerkt. Als doe het zelver heb ik de materialen binnen een week verwerkt. Nu wacht ik op de ongelijkzijdige profielen die ik afgelopen vrijdag bij kluswijs heb besteld om de ramen en deur af te werken. Eurotexx is fijn te bewerken en te verwerken.…
  03-05-2017
 • Eurotexx rabatdelen 5 Kees de Jong
  IK gebruik de dubbel rabatdelen voor al mijn projecten het scheelt mij materiaal en tijd en zo kan ik de klant een goedkope aanbieding doen.
  06-09-2016
 • Eurotexx rabatdelen 5 H. Bol
  Voor en zijgevel met Eurotexx rabat bekleed. Besteld op marktplaats bij de goedkoopste.....Geleverd op afspraak door chauffeur van Milin . Van verkoper tot en met chauffeur prima voor elkaar. Rabatdelen (groen) zijn ook heel goed met een slijpmachine te bewerken . Tot 4 meter heel goed alleen te hanteren. Startprofiel stellen kost in verhouding veel tijd, maar de hele klus kost minder tijd dan oude hout schuren en verven......Kortom een aanrader.
  10-05-2016
 • Eurotexx rabatdelen 5 Nick Ramselaar
  Na monster te hebben ontvangen gekozen voor dit product omdat het aan al onze eisen voldeed. Ondertussen zit het al op onze voorgevel, prachtig resultaat een aanrader voor ieder
  14-03-2016
 • Eurotexx rabatdelen 5 Patrick Lodewijks
  Dubbel rabat delen besteld om onze chalet te bekleden in de kleur antraciet. De levering en de montage ging eenvoudig en snel door de dubbel rabat delen.
  22-02-2016
 • Eurotexx rabatdelen 5 Elena
  Onze aannemer kwam met eurotexx gevelbekleding als optie voor onze voorgevel. Naar gelijkwaardige producten gekeken maar Eurotexx kwam als beste uit de bus. Nu hebben we 2 weken antraciet gevelbekleding en wij zijn er super blij mee, een aanrader voor iedereen!
  15-02-2016
 • Eurotexx rabatdelen 5 Joost hendriksen
  Voor onze oude dagen een chalet gekocht om tot rust te komen. Onze chalet is bekleed met de kunsstof panelen van Eurotexx. De uitstraling van ons chalet valt nu op tussen al de andere chalets.
  24-11-2015

Schrijf een review

Uw email is niet zichtbaar bij uw review.