Dagkanten is de zijkant van een muuropening. Meestal wordt hier het kozijn in geplaatst. Een dagkant wordt ook wel negge genoemd. Hiermee wordt precies hetzelfde bedoeld. Met het uitgebreide Milin assortiment dagkantafwerking voor kunststof kozijnen kun je negge netjes afwerken. Milin dagkantafwerkingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, structuurfoliën en materialen. Dagkantprofielen zijn eenvoudig te monteren en passen perfect bij elk merk kunststof kozijn.

Dagkanten afwerking kenmerken

De kunststof dagkantafwerking heeft als grootste voordeel dat het nooit meer geschilderd hoeft te worden. Het is beschermend, onderhoudsarm en uv-bestendig. De dagkanten zijn in verstek te zagen en eenvoudig te monteren. Op iedere kunststof negge bieden wij minimaal 10 jaar garantie.

Toepassingen dagkant

Dagkantafwerking zorgt er voor, zoals eerder gemeld, dat je kunststof kozijn netjes is afgewerkt. Het wordt veel gebruikt in zowel de nieuwbouw- als renovatiesector. Dagkanten zijn een ideale oplossing voor dakkapellen, woningbouw, recreatiebouw, utiliteitsbouw, unitbouw en woonarken. Al onze producten, inclusief de dagkant afwerking, zijn voorzien van het DuBo keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat een product een milieubewuste keuze is.