Kunststof kozijnen kan je tegenwoordig krijgen voor elk type woning, in elke vorm en elke maat. Bij kunststof kozijnen wordt altijd gebruikt gemaakt van zogenaamde kozijnafwerkprofielen. De kozijnprofielen bevatten vaak meerdere kamers wat zorgt voor een optimale warmte-isolatie. Dit scheelt uiteindelijk in de stookkosten. Ook zorgen de kozijnprofielen voor een goede geluidsisolatie.

Kozijn profielen van Milin

De kozijnafwerkprofielen van Milin hoef je nooit meer te schilderen. Maak ze af en toe schoon met een sopje en ze zijn weer als nieuw. De kozijnprofielen zijn dus onderhoudsarm. Ze zijn eenvoudig en snel te monteren. Ook zijn ze makkelijk in verstek te zagen. Verder is er de mogelijkheid tot een plakstrip. De profielen zijn uv-bestendig en er zit maar liefst 10 jaar garantie op.

Kozijnafwerkprofielen worden voornamelijk gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector. Het is een ideaal product voor erkers, dakkapellen, woningbouw, recreatiebouw, utiliteitsbouw, unitbouw en woonarken.

Kozijn profielen in kleuren

Kozijnprofielen zijn bij Milin verkrijgbaar in verschillende kleuren en leverbaar met verschillende structuren. De profielen zijn verkrijgbaar in lengtes van maximaal 6 meter. Daarnaast voldoen de profielen aan de eisen van duurzaam bouwen (DuBo). Zo maak je een bewuste keuze. Op deze website is een uitgebreid montagevoorschrift te vinden. Onze professionele binnendienst staat op werkdagen voor je klaar om je te voorzien van de juiste informatie. Neem bij vragen contact met ons op.