Milin is totaalleverancier als het gaat om de kunststof kozijnafwerking. De producten voor de binnenafwerking van kozijnen zijn  geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Traditionele kozijnprofielen zoals mdf en hout vereisen veel onderhoud in tegenstelling tot het onderhoudsvriendelijke kunststof kozijn. Ben je van plan een kunststof kozijn te plaatsen, dan leveren wij de kunststof kozijnafwerking in de juiste kleur en met het juiste materiaal zoals PVC en Renolit.

Voordelen kunststof kozijnen

De aanschafprijs van kunststof kozijnen ligt vaak hoger dan van houten kozijnen. Maar let op, want kunststof kozijnen bieden veel voordelen t.o.v. houten kozijnen. Zo is de levensduur van kunststof kozijnen erg lang. Als je nu kunststof kozijnen in je huidige woning plaatst hoef je ze in principe nooit meer te vervangen. De kozijnen zijn bestand tegen weersinvloeden als regen, hagel en zon. Vocht en warmte hebben nagenoeg geen invloed op het materiaal. Kunststof werkt isolerend en dat scheelt in de stookkosten. Nog een groot voordeel is de inbraakveiligheid. Kunststof kozijnen zijn beter bestand tegen inbraak dan reguliere kozijnen. Het grootste voordeel is dat je kunststof kozijnen nooit meer hoeft te schilderen! Af en toe een keer schoonmaken en je kozijnen zijn weer zo goed als nieuw.

Kunststof kozijnafwerking

Voor Kunststof kozijnafwerking wij onder andere vensterbanken, dagkantafwerkingen, kozijnvullingen, afwerkprofielen, vouwhoeken en z-profielen. Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het profiel dat je zoekt. Overweeg je zelf om een kunststof kozijn te plaatsen, neem dan gerust contact op met onze binnendienst. Onze specialisten staan op werkdagen voor je klaar om je helpen bij jouw keuze.