Wij leveren een uitgebreid assortiment sandwichpanelen direct uit voorraad. De panelen zijn verkrijgbaar in een PVC, HPL, HPL met structuurfolie of aluminium uitvoering. De structuurfolie panelen kunnen naar keuze met structuurfolie op een of beide zijden worden geleverd. De panelen zijn onderhoudsarm en ideaal om toegepast te worden als kozijn- of deurvulling.

Verschillende sandwichpanelen

Het sandwichpaneel heeft een hoog isolerend vermogen en zijn onderhoudsarm. Kenmerkend voor de panelen is dat ze onderhoudsarm, waterafstotend, slagvast en uv-bestendig zijn. Sandwichpanelen zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt bij ons de keuze uit enkelzijdig of dubbelzijdig folie. Er zijn maar liefst 18 nerfstructuur kleuren uit voorraad leverbaar.

Stel zelf het gewenste paneel samen met SKS zelfklevende panelen, door op het zelfklevende paneel zelf de gewenste HPL met structuurfolie of PVC plaat aan te brengen. DHZ panelen zorgen er voor dat flexibiliteit en maatwerk binnen handbereik zijn. DHZ sandwichpanelen zijn onderhoudsarm en ideaal om toegepast te worden als kozijn- of deurvulling.

Toepassingen sandwichpaneel

Voor het sandwichpaneel zijn verschillende toepassingen mogelijk. Ze worden onder andere toegepast als deurvulling, kozijnvulling en borstwering. Verder worden de panelen gebruikt bij dakkapellen, woningbouw, utiliteitsbouw en unitbouw. Op de panelen van Milin zit standaard 5 jaar garantie. Ook voldoen de panelen aan de richtlijnen voor duurzaam bouwen (DuBo). Zo maak je altijd een milieubewuste keuze!