Binnen het Milinboard assortiment zijn er verschillende type kunstof vensterbank voor binnen toepassing leverbaar: met een ronde of spitse neus, overzetvensterbanken en nieuw in het assortiment de steenlook vensterbanken. Milinboard is verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en motieven tot wel 60,5 cm breed. Milinboard vensterbank is eenvoudig te monteren en wordt gebruikt voor raamkozijnen en dakkapellen in de nieuwbouw-, renovatie- en recreatiesector.

De standaard vensterbank is naar keuze leverbaar met een ronde of spitse neus en tot een breedte van 60,5 cm. Het fraaie design in combinatie met de melamine toplaag en de honingraat binnen versteviging, maken deze vensterbanken krasvast en vocht- en uv-bestendig. De vensterbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crème, marmer en crème marmer.

Overzet kunstof vensterbank

Naast de standaard vensterbanken met ronde neus of spitse neus zijn er ook hoogwaardige overzetvensterbanken leverbaar. Deze hebben een spitse neus en bieden uitkomst wanneer hak- en breekwerk niet gewenst is. De overzetvensterbanken worden over de bestaande vensterbank heen geplaatst waardoor snel en gemakkelijk de uitstraling van het kozijn wordt verbeterd. De overzetvensterbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crème, marmer en crème marmer.

Vensterbank type A en B

Milinboard is verkrijgbaar tot wel 60,5 cm breed. Door het fraaie design in combinatie met een kunststof sterke toplaag en honingraatversteviging, zijn deze vensterbanken krasvast, vocht- en uv-bestendig. De Milinboard vensterbank is  verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Type A wordt gekenmerkt door een ronde neus. Type B heeft daarentegen een spitse neus.

Steenlook kunstof vensterbank

Milinboard steenlook binnen vensterbanken van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. De vensterbanken zijn bijzonder duurzaam en stevig dankzij de oersterke melamine-toplaag en zijn leverbaar in zes verschillende decors. De vensterbanken worden standaard geleverd in 25 cm breedte en zijn aan twee zijden te gebruiken, naar keuze met een brede neus of met een smalle neus.