Het  gevelbekleding assortiment van Milin is een totaalconcept van professionele hoogwaardige gevelpanelen. Naast het leveren van gevelbekleding, met alle bijbehorende hulpmaterialen, bieden wij ook ondersteuning op het gebied van producttraining, advies en projectondersteuning. Wij hebben onze eigen trainingsruimte waar regelmatig producttrainingen gehouden worden. Ook voorzien we je graag van on- en offline marketing tools zoals displays, folders en brochures.

Milin heeft het meest uitgebreide assortiment gevelbekleding van Europa. We bieden ook de mogelijkheid om bestellingen op te halen bij ons pand in Nieuwegein. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar al onze producten te vinden zijn. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Kom dus gerust is deskundig advies inwinnen onder het genot van een lekkere bak koffie.

Verschillende soorten kunststof gevelbekleding

Gevelbekleding is er in vele soorten en maten. Wij verkopen uitsluitend onderhoudsarme gevelbekleding zodat je nooit meer hoeft te schilderen! De gevelpanelen uit ons assortiment kunnen bestaan uit kunststof, vezelcement, volschuim, HPL, of polyester. Daarnaast kun je bij ons kiezen uit rabatdelen, potdeksel, rondkant, kunststof schroten, plaatmateriaal of steenstrips.

Kunststof gevelbekleding beschermt

Gevelbekleding zorgt voor bescherming en verfraaiing van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Vaak worden er natuurproducten gebruikt op gevels. Denk hierbij aan hout. Het nadeel van houten gevels is dat deze veel onderhoud vergen. Zo moet het schilderwerk regelmatig uitgevoerd worden.

Milin ontwikkelt en produceert duurzame gevelpanelen die nagenoeg geen onderhoud vergen en schilderen overbodig maken. Hierdoor bespaar je op zowel tijd als kosten. Gevels afgewerkt met onderhoudsarme duurzame gevelpanelen van Milin zijn niet te onderscheiden van echt houten gevels. Af en toe de gevel schoonmaken en het ziet er weer uit als nieuw!

Montage van kunststof gevelbekleding

Voor een natuurlijke ventilatie is het belangrijk om gevelbekleding aan te brengen op een regelwerk. Hierdoor blijven niet alleen de gevelpanelen intact maar ook het gebouw zelf. Wij hebben voor al onze gevelbekleding producten een montagevoorschrift ontwikkeld. Wij adviseren om deze montagevoorschriften goed door te lezen voordat je aan de slag gaat met het bekleden van de gevel. Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze verkoop afdeling. Zij staan de hele dag klaar om je van de juiste deskundige informatie te voorzien.