Ben je van plan nieuwe kozijnen te nemen, of is de gevelbekleding van je woning aan vervanging toe? Kies in dit geval voor kunststof gevelbekleding. Met kunststof gevelbekleding zorg je ervoor dat je je gevel of kozijn nooit meer hoeft te schilderen. De kunststof platen zijn duurzaam, onderhoudsarm en veelal uv-bestendig.  De verschillende kunststof gevelbekleding uit ons assortiment is niet meer van echt hout te onderscheiden. Rabatdelen, potdeksel en rondkant panelen zijn allemaal verkrijgbaar in kunststof. Kies voor duurzaam, kies voor kunststof gevelbekleding.

Kunststof gevelbekleding of hout

Wij weten als geen ander dat het soms lastig is om van de vertrouwde houten gevel af te stappen. Hout is immers vertrouwd en het heeft altijd goed z’n werk gedaan. Toch ben je nu op zoek naar een alternatief; kunststof gevelbekleding. In tegenstelling tot hout hoef je kunststof gevelbekleding nooit meer te schilderen. Erg handig voor onder andere moeilijk bereikbare plekken zoals een dakkapel of zolder. Kunststof platen zijn onderhoudsarm en hoef je alleen af en toe schoon te maken. Kunststof gevelbekleding is niet meer te onderscheiden van echt hout. De kunststof platen zijn milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Kunststof gevelbekleding heeft ook als eigenschap dat het erg makkelijk te monteren is. Voor alle kunststof panelen hebben we een montage-instructiefolder ontworpen. Ook diverse video’s geven uitleg over het monteren van onze kunststof gevelbekleding. De video’s kun je terugvinden bij de producten op de website of op ons YouTube kanaal.

Verschillende kunststof gevelbekleding

Milin heeft het meest uitgebreide assortiment kunststof gevelbekleding van Europa. Met merken als VinyPlus, Eurotexx, Wood Design en Milyt lopen we constant voorop in de markt. Wil je weten wat voor jouw project de beste kunststof panelen zijn? Onze verkoopafdeling staat vijf dagen per week klaar om je te voorzien van de juiste informatie en je te helpen bij je keuze.