Rabatdelen zijn ideaal als afwerking van bijvoorbeeld dakkapellen, tuinhuisjes of houtskeletbouw. Daar waar rondkant gevelbekleding zowel horizontaal  als verticaal gemonteerd kan worden, zijn deze delen uitsluitend horizontaal te gebruiken. Ze zijn ideaal te gebruiken om wanden af te dichten of om water tegen te houden. Kunststof rabatdelen zijn verkrijgbaar met nerfstructuur. Er zijn bij ons altijd meet dan 20 kleuren standaard op voorraad. Door de nerfstructuurfolie zijn de rabat panelen nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden.

Wat zijn rabat delen?

Rabat is een vorm van gevelbekleding welke met messing en een groef aan elkaar verbonden worden. De rand van elk paneel loopt sierlijk weg en gaat daarna over in de veer. De rabatdelen uit ons assortiment worden allemaal geleverd op een lengte van zes meter. De rabat delen van Milin zijn voorzien van een CE keurmerk en voldoen aan de richtlijnen van Duurzaam Bouwen. Op bijna alle rabat planken geven we standaard 10 jaar garantie. Kunststof rabatdelen zijn onderhoudsarm, duurzaam, milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. De rabat planken hoef je dus nooit meer te schilderen!

Rabatdelen bij Milin

Het grote voordeel van het kopen van je rabat panelen bij Milin, is dat je bij ons rabat panelen per stuk kan bestellen. Je zit dus nooit vast aan hele verpakkingen. Wil je een rabat paneel bestellen, dan kan dat gewoon. Wij nemen je aan de hand en voorzien je van de juiste informatie. Voor het monteren van de rabat panelen hebben speciale montage-instructiefolders gemaakt welke je op elk moment kunt raadplegen. Uiteraard is het wel raadzaam om de rabat planken te laten monteren door een professioneel bouwbedrijf.

Rabatdelen binnen ons assortiment

VinyPlus – kunststof holle kamer
Eurotexx – kunststof Volschuim met nerfstructuur
WoodDesign – kunststof volschuim met 3-kleuren technologie
Dutchplank – vezelcement in alle RAL kleuren
Milexx – kunststof volschuim glad