Steenstrips zijn weer terug van weggeweest. Ze zijn weer helemaal hip in zowel in- en exterieur. Logisch, want steenstrips zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. Het grootste voordeel van onze steenstrips is dat ze onderhoudsarm zijn. Je hoeft ze nooit meer te schilderen. Daarnaast zijn nagenoeg alle steenstrips slagvast, recyclebaar, uv-bestendig en vochtbestendig. De uitstraling van de kunststof steenstrips is niet van echt steen te onderscheiden.

Mede door de erg eenvoudige montage worden de kunststof steenstrips veel toegepast in de nieuwbouw en renovatiesector. Ze zijn ideaal voor schoorsteenrenovaties, tuinhuisjes, houtskeletbouw, recreatiebouw, unitbouw en woonarken.

Verschillende merken steenstrips

Steenstrips met steenlook zijn verkrijgbaar van verschillende merken met ieder een andere look. Zo kan je kiezen uit VinyStone, VinyTherm, Zierer en Multipaneel. Op veel steenstrips zit maar liefst 25 jaar garantie.

VinyTherm zijn kunststof panelen waar echt natuursteen in het oppervlak is ingesmolten. De panelen zijn leverbaar als vlakke afwerking of met voeg.

VinyStone zijn kunststof panelen waar echt natuursteen in het oppervlak is ingesmolten. De panelen worden geleverd met voeg.

Zierer glasvezelversterkte kunststof steenmotief panelen worden gebruikt als bekleding van vooral chalets en woonwagens.

Bekijk hier het totale overzicht van alle steenstrips binnen ons assortiment