Elke dag rijden zo’n zeven vrachtwagens van Milin door het hele land én naar het buitenland om onze duurzame materialen af te leveren. Wij komen overal, ook in het centrum van grote steden. Onze chauffeurs zijn ervaren transporteurs die overal de weg weten en alles doen wat binnen hun vermogen ligt om op de aangegeven tijden op de plaats van bestemming te zijn. Wij streven ernaar om – mits dit mogelijk is – jouw bestelling binnen 24 uur af te leveren op de bouw- of werklocatie, zodat de eindgebruiker er snel mee aan de slag kan.

One-stop-shopping

Milin werkt volgens de one-stop-shopping-formule: bij ons kun je terecht voor álles wat je nodig hebt. Je kunt de bestelde producten (laten) afhalen bij de afhaalbalie; wij korten gratis af voor het vereenvoudigen van het vervoer. En je kunt zelf bepalen hoe je een bestelling doorgeeft: telefonisch, per e-mail of via ons online bestelsysteem.

 

Van het inladen van de goederen bij ons magazijn – het transport – en de daadwerkelijke levering op de bouwplaats!

 

Leveringen

Op alle leveringen zijn onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 11057400.

Leveringen:

– tot €250,- =  €65,- transportkosten
– vanaf €250,- = €45,- transportkosten
– vanaf €400,- = franco levering zonder kosten

Het gebied voor franco levering omvat heel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

Plaatmateriaal en Wonderboard leveringen:

  • tot €1500,- = €85,- transportkosten
  • vanaf €1500,- = franco levering zonder kosten

Het gebied voor franco levering omvat heel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

• Voor Kooiaap wordt € 90,- exclusief btw in rekening gebracht.
• Op alle leveringen van DutchPlank en Wonderboard wordt per pallet een standaard assemblagetoeslag van € 18,- exclusief btw in rekening gebracht.
• Pakketservice: vanaf € 17,50 exclusief btw.
• Profielen kunnen 10% afwijken ten opzichte van de opgegeven maten.
• Je betaalt bij Milin geen verpakkingskosten.

Bij internationale leveringen wordt een transportbijdrage in rekening gebracht. Neem voor internationale toeslagen of franco leveringen contact op met de afdeling verkoop.

Bekijk hier de leveringsgebieden

Goederen ontvangst
Aflevering kan plaatsvinden tussen 07:00 en 17:30 uur. In verband met files en andere onvoorziene gebeurtenissen kan de werkelijke aflevertijd afwijken van de verwachte aflevertijd. Er dient altijd iemand aanwezig te zijn om te helpen met lossen. Indien de chauffeur moet wachten omdat er niemand aanwezig is, of als het lossen langer duurt dan gepland (15 minuten), dan mag Milin B.V. wachtgeld doorberekenen aan de klant. Bij het lossen van plaatmateriaal of orders die groter zijn dan 10 coli, moeten er te allen tijde twee personen aanwezig zijn. Is er niemand aanwezig, dan mag Milin B.V. de transportkosten en de wachttijd doorberekenen aan de klant. Bij levering op een ander adres (binnen Nederland) dan het vaste afleveradres worden er geen extra kosten doorberekend. Er moet altijd een vrachtwagen (minimaal 18m¹) voor de deur of op
de bouwplaats kunnen komen. Is dit niet mogelijk, dan kan de levertijd vertraging oplopen.

Goederen afhalen
Je kunt goederen afhalen bij onze afhaalbalie van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:15 en van 12:45 tot 17:00. Milin rekent geen afkort- of afhaalkosten. Let op! Wij korten de goederen uitsluitend af zodat je ze kunt meenemen in je voertuig, met maximaal één zaagmaat. Het afkorten van goederen dient altijd te worden gedaan door een medewerker van Milin.