VinyPlus gevelbekleding creme

De gevel van deze eigentijdse woning in Nootdorp heeft een opfrisbeurt gehad! De oude HPL panelen waren aan onderhoud toe, voor de bewoners een mooi moment om de gevelbekleding te vervangen met de panelen van VinyPlus.“We hebben een groot oppervlakte dat toch zeker eens in de vijf jaar een schilderbeurt nodig heeft. Van dat periodieke onderhoud willen we graag af want dat kost ons veel tijd en geld.” De gevelbekleding van VinyPlus is onderhoudsarm, af en toe schoonmaken is voldoende om de panelen er jaren als nieuw uit te laten zien.

De aannemer Bendabouw heeft de panelen gemonteerd, we vroegen hem hoe de montage is verlopen. “Bij deze woning in Nootdorp moesten we grote oppervlaktes verwerken. De 6 meter lange panelen van VinyPlus zijn daar perfect voor. Door de lange lengtes zijn de onderbrekingen ook minimaal, dat geeft een strakker eindresultaat.” Bendabouw heeft de woning compleet in de steigers gezet, de oude panelen gedemonteerd en vervolgens de VinyPlus panelen in de kleur “crème” gemonteerd. Het eindresultaat mag er zijn!

 

VinyPlus

Benieuwd geworden naar dit product? Vraag een gratis kleurmonster aan om het materiaal, de kleur en de structuur goed te kunnen beoordelen.

Kleurmonster aanvragen