Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende financiële functie in een professionele en dynamische omgeving? Dan is deze baan iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Financieel Administratief Medewerker ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de volledige Financiële Administratie. Deze functie omvat een breed takenpakket. De werkzaamheden bestaan onder andere uit de verwerking van de bankmutaties, het debiteurenbeheer in nauwe samenspraak met de afdeling verkoopbinnendienst en het zorg dragen voor de crediteurenadministratie inclusief het coördineren van de factuurstroom.

Over Milin

Milin BV te Nieuwegein is totaalleverancier in panelen en profielen voor onderhoudsarme gevel en wandafwerking. De organisatie is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een succesvolle organisatie waarin de medewerkers dagelijks in de weer zijn om klanten optimaal te ondersteunen in de uitvoering van hun afbouwprojecten. Wij zijn een sterk groeiende, gezonde organisatie die zich met name richt op de nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsmarkt.

Milin is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep van 14 technisch georiënteerde bedrijven gevestigd in het midden, oosten en noorden van Nederland. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een nuchtere cultuur en een streven naar efficiënte werkprocessen.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde mbo-niveau 4 diploma Bedrijfsadministratie of in het bezit van Praktijk Diploma Boekhouden;
  • Je werk nauwkeurig en bent cijfermatig sterk en beschikt over een analytisch inzicht;
  • Je bent flexibel, communicatief vaardig en proactief;
  • Je hebt kennis van en affiniteit met ERP pakketten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 37 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling en een bonus regeling). Je werkt in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Milin BV en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is.

Reageren of meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gert Wesselink (Controller) op 0523 – 615 631. Je reactie met cv kun je mailen naar hr@milin.nl