ThomDeck composiet vlonder planken zijn bijzonder duurzaam. Ze worden geperst uit een samenstelling van kunststof met sterke houtspaanders. Dankzij het uitgebreide programma aan afwerkingsprofielen is met ThomDeck snel en gemakkelijk een schitterend en natuurlijk terras te realiseren dat nauwelijks onderhoud vergt.

ThomDeck Classic heeft een authentieke uitstraling dankzij de geribbelde antislip oppervlakte structuur. Met ThomDeck Classic composiet terrasplanken kun je op een uitstekende manier je tuin, dakterras of balkon verfraaien. De composiet vlonderplanken zijn onderhoudsarm, vormvast en worden niet aangetast door insecten, ongedierte, schimmels of onkruid. De terrasplanken zijn vocht- en waterbestendig. Door de antislip laag is ThomDeck Classic ook kindvriendelijk. Wij hechten veel waarde aan het milieu. Daarom zijn de vlonderplanken milieuvriendelijk en recyclebaar. Het bevat geen chemische bestandsdelen.

Milieu- en natuurvriendelijke vlonder planken

Composiet terrasplanken rotten niet, zijn slijtvast en gemakkelijk in het onderhoud. ThomDeck bevat geen chemische bestanddelen, heeft anti slip, is bijzonder sterk en wordt niet aangetast door insecten of ander ongedierte. ThomDeck voldoet hiermee aan de hoogste eisen.

Onderhoudsarme composiet vlonder planken

Een terras van composiet is wellicht iets duurder dan een houten terras, op de langere termijn wordt echter flink op het onderhoud bespaard. Het grote voordeel van kunststof vlonderplanken is dat je ze maar een enkele keer per jaar schoon hoeft te maken. Schuren en lakken behoren tot het verleden, wat tijdwinst oplevert en geld bespaard.

Houten terrasplanken gaan door weersinvloeden scheuren en splinters vormen. Kinderen spelen in de zomer graag op hun blote voeten bij het zwembad, waarschuwen voor splinters helpt meestal niet. Dit probleem behoort met de composiet vlonderplanken van ThomDeck tot het verleden.

Bekijk voor meer informatie de brochure