Milin B.V. te Nieuwegein is totaalleverancier in panelen en profielen voor onderhoudsarme gevel en wandafwerking. In 15 jaar tijd is Milin uitgegroeid tot een succesvolle organisatie waarin de medewerkers dagelijks in de weer zijn om klanten optimaal te ondersteunen in de uitvoering van hun afbouwprojecten. Milin richt zich met name op de nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsmarkt en is al jaren bekend als een sterk groeiende organisatie.

Ter versterking van ons Inkoop team zijn wij op zoek naar een (OPERATIONEEL) INKOPER (Fulltime)

Jouw functie:
In de veelzijdige functie van (Operationeel) Inkoper ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het complete voorraadbeheer en inkoop proces binnen Milin. Jij bent de spin in ons logistieke / inkoop web met hands-on mentaliteit.

Zo stem je orders af op basis van klantvraag, levertijden, voorraad en bewaak je de afgesproken levertermijnen alsook leverancierscondities. Verder onderhoud je contacten met de (inter)nationale leveranciers over alle operationele inkoopaspecten.

Jouw profiel:
• Mbo werk- en denkniveau;
• Aantoonbaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Analytisch vermogen en sterk cijfermatig inzicht;
• Je werkt zelfstandig, bent resultaatgericht en weet prioriteiten te stellen;
• Je stelt je klantgericht op en bent een teamspeler;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre;
• Kennis van Word, Excel en dataverwerking;
• Ervaring met het werken in ERP –systemen.

Wij bieden:

Een veelzijdige functie met een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Milin BV heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is.

Spreekt deze functie je aan?

Mail je reactie en cv naar hr@milin.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Kristiaan Meilink (Inkoop manager). Telefoon nummer: 06-3001 9925