Ben jij de ervaren financiële kracht die altijd zijn administratie piekfijn op orde heeft?

 Wat ga je doen

 Als Hoofd Administratie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse financiële administratie, de debiteuren bewaking en, in samenwerking met de controller vanuit de groep, het opstellen van de financiële maandrapportages (incl. cash flow prognoses) en de jaarlijkse budgetten. Tevens draag je zorg voor het stroomlijnen van de administratieve processen. Je bent het aanspreekpunt voor de accountant, verzorgt de fiscale aangiftes (o.a. BTW) en je bent verantwoordelijk voor het op een adequate wijze verzorgen van de salarisadministratie. Je stuurt de administratief medewerker aan en bent het eerste aanspreekpunt op financieel vlak voor de directie. Op de diverse deelgebieden (o.a. fiscale zaken, verzekeringen) word je daarbij ondersteund door de aanwezige expertise in de Schoonderwolf Groep.

Over Milin

 Milin BV te Nieuwegein is totaalleverancier in panelen en profielen voor onderhoudsarme gevel en wandafwerking. Milin is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een succesvolle organisatie waarin de medewerkers dagelijks in de weer zijn om klanten optimaal te ondersteunen in de uitvoering van hun afbouwprojecten. Milin is een sterk groeiende, gezonde organisatie die zich met name richt op de nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsmarkt.

Milin is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep van 12 technisch georiënteerde bedrijven gevestigd in het midden, oosten en noorden van Nederland. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een nuchtere cultuur en een streven naar efficiënte werkprocessen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding in je vakgebied;
  • Je beschikt over relevante werkervaring; ervaring in een accountantsorganisatie is een pre;
  • Je hebt een pragmatische instelling, bent flexibel, hebt een proactieve houding en je bent communicatief sterk;
  • Je werkt nauwkeurig, bent cijfermatig sterk en beschikt over een analytisch vermogen;
  • Je hebt aantoonbaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je stelt je klantgericht op en bent een teamspeler;
  • Je hebt kennis van en affiniteit met ERP systemen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

 Een veelzijdige functie met een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 37 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling en een bonusregeling). Je werkt in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Milin BV en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is.

Reageren of meer weten?

 Mail je reactie en cv naar hr@milin.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Gert Wesselink  (Controller) via telefoonnummer 0523 – 615 631.