Milin B.V. te Nieuwegein is totaalleverancier in panelen en profielen voor onderhoudsarme gevel- en wandafwerking. In 17 jaar tijd is Milin uitgegroeid tot een succesvolle organisatie waarin de medewerkers dagelijks in de weer zijn om klanten optimaal te ondersteunen in de uitvoering van hun afbouwprojecten. Milin richt zich met name op de nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsmarkt en is al jaren bekend als een sterk groeiende organisatie.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

VERKOOPMEDEWERKER BINNENDIENST M/V (fulltime, 40 uur)

Jouw functie:

In de functie van Verkoopmedewerker Binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om orders, technische toepassingsmogelijkheden, prijzen en levertijden van onze producten en werk je nauw samen met de collega’s van de Verkoop Buitendienst. Naast het beheren van het landelijke account draag je tevens zorg voor de orderbegeleiding en het transport en pleeg je koude en warme acquisitie.

Jouw profiel:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur een commerciële opleiding);
  • Aantoonbaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring met het voeren van (commerciële) telefoongesprekken met klanten;
  • Je bent accuraat, communicatief vaardig en een teamspeler;
  • Je denkt in oplossingen en bent flexibel;
  • Je hebt affiniteit met de bouwwereld;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden:

 Een veelzijdige functie in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Milin B.V. heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze functie je aan?

 Mail je reactie en cv naar hr@milin.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Paul Schalkwijk (Manager Sales) via telefoonnummer: 030 657 90 20.