Ben je bezig met renovatie van je dakrand? Bekijk os aanbod kunststof windveren van Milexx. Milexx is een milieuvriendelijke en duurzame oplossing voor het vervangen de houten windveer. Met de Milexx kunststof windveren heb je een onderhoudsarme oplossing dat geen gebreken vertoond zoals splinteren, verkeuren, afbladderen of rotten. Af en toe schoonmaken met een sopje voldoet. Door deze eigenschappen zijn de kunststof windveren geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Assortiment windveren

De dakranden worden gebouwd of gerenoveerd met dakrandpanelen. Om een unieke look te creëren is er de mogelijkheid om windveren toe te voegen voor een prachtige uitstraling. Het assortiment dakranden bestaat uit: VinyPlus, Eurotexx en Milexx volschuim of Big Board (met sierkraal).

De Big Board met sierkraal is uitstekend te gebruiken als windveer voor een uniek afwerking van je dakrand. De windveren zijn te verkrijgen in 7 verschillende trend kleuren. Je krijgt 10 jaar garantie op de windveer panelen

Verkoopadressen windveren

De kunststof windveren zijn te verkrijgen door heel Nederland. Vele dealers verspreid over het hele land bieden onze producten aan. Opzoek naar de beste dealer in jouw buurt? Neem contact op met verkoop@milin.nl of bel 030 657 9020 en wij verwijzen je graag verder.

Gratis kleurmonster

Op de site kan je eenvoudig een gratis monster aanvragen in de beschikbare kleuren van dat product. Op de specifieke productpagina’s vind je onderin het kopje “kleuren”, hier vraag je eenvoudig een monster aan in de kleur en het soort product. Ervaar met je eigen ogen en handen hoe de gevelpanelen eruit zien, of de kleur goed tot zijn recht komt en of dit voldoet aan de totale verwachtingen. Enkele minuten investeren om de aanvraag te doen en één of twee dagen wachten om hem in huis te hebben.