Bestellen

Indien u eenmaal uw bestelling heeft geplaatst, zullen wij er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te leveren. Vrijwel al onze producten liggen op voorraad en kunnen we uiterlijk binnen 48 uur leveren.

Kan ik als particulier bij Milin bestellen?

Nee, wij verkopen niet rechtstreek aan particulieren. Bezoek een verkooppunt bij jouw in de buurt om onze producten te bekijken of te bestellen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling bij Milin gemakkelijk en snel betalen door middel van: Op rekening, Ideal of Bancontact. Kom je jouw bestelling afhalen in Nieuwegein? Dan kun je per pin betalen.

Levering

Elke dag rijden zo’n zeven vrachtwagens van Milin door het hele land én naar het buitenland om onze duurzame materialen af te leveren. Wij komen overal, ook in het centrum van grote steden. Onze chauffeurs zijn ervaren transporteurs die overal de weg weten en alles doen wat binnen hun vermogen ligt om op de aangegeven tijden op de plaats van bestemming te zijn. Wij streven ernaar om – mits dit mogelijk is – jouw bestelling binnen 24 uur af te leveren op de bouw- of werklocatie, zodat de eindgebruiker er snel mee aan de slag kan. Bekijk hier de leveringsmomenten per postcodegebied.

Voorwaarden

Op alle leveringen zijn onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 11057400.

Leveringen:

– tot €250,- =  €65,- transportkosten
– vanaf €250,- = €45,- transportkosten
– vanaf €400,- = franco levering zonder kosten

Het gebied voor franco levering omvat heel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden.

• Voor Kooiaap wordt € 90,- exclusief btw in rekening gebracht.
• Pakketservice: vanaf € 17,50 exclusief btw.
• Je betaalt bij Milin geen verpakkingskosten.

Bij internationale leveringen wordt een transportbijdrage in rekening gebracht. Neem voor internationale toeslagen of franco leveringen contact op met de afdeling verkoop.

Moet ik aanwezig zijn bij ontvangst van de goederen?

Er dient altijd iemand aanwezig te zijn om te helpen met lossen. Indien de chauffeur moet wachten omdat er niemand aanwezig is, of als het lossen langer duurt dan gepland (15 minuten), dan mag Milin B.V. wachtgeld doorberekenen aan de klant. Bij het lossen van plaatmateriaal of orders die groter zijn dan 10 coli, moeten er te allen tijde twee personen aanwezig zijn. Is er niemand aanwezig, dan mag Milin B.V. de transportkosten en de wachttijd doorberekenen aan de klant. 

Wanneer vind de levering plaats?

Aflevering kan plaatsvinden tussen 07:00 en 17:30 uur. In verband met files en andere onvoorziene gebeurtenissen kan de werkelijke aflevertijd afwijken van de verwachte aflevertijd. Je ontvangt op de leverdag een SMS met de verwachte levertijd. Ook kun je middels track en trace in de Mijn Milin omgeving je bestellingen volgen.

Bezorgen jullie op de Waddeneilanden?

Ja, postpakketten bezorgen we op de Waddeneilanden. Houdt er wel rekening mee dat de bezorgtijd 1 tot 2 werkdagen langer kan duren.

Vrachtwagenzendingen leveren wij niet op de Waddeneilanden! Orders met een eindbestemming op één van de Waddeneilanden worden door ons vaak afgeleverd bij hiervoor gespecialiseerde transporteurs. Deze transporteurs maken dagelijks de oversteek naar de Waddeneilanden. Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Kan ik mijn order komen afhalen?

Jazeker kun je je order komen afhalen. Lees op de afhalen pagina alle informatie.

Rekenen jullie extra kosten voor levering op locatie?

Nee, bij levering op een ander adres (binnen Nederland) dan het vaste afleveradres worden er geen extra kosten doorberekend. Er moet wel altijd een vrachtwagen (minimaal 18m¹) voor de deur of op de bouwplaats kunnen komen. Is dit niet mogelijk, dan kan de levertijd vertraging oplopen.

Belangrijk bij vrachtwagen levering

Er dient altijd iemand aanwezig te zijn om te helpen met lossen. Indien de chauffeur moet wachten omdat er niemand aanwezig is, of als het lossen langer duurt dan gepland (15 minuten), dan mag Milin B.V. wachtgeld doorberekenen aan de klant. Bij het lossen van plaatmateriaal of orders die groter zijn dan 10 coli, moeten er te allen tijde twee personen aanwezig zijn. Is er niemand aanwezig, dan mag Milin B.V. de transportkosten en de wachttijd doorberekenen aan de klant. Er moet altijd een vrachtwagen (minimaal 18m¹) voor de deur of op de bouwplaats kunnen komen. Is dit niet mogelijk, dan kan de levertijd vertraging oplopen.

Algemene voorwaarden

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Milin B.V. gevestigd te Nieuwegein, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 11057400.