(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Overzet vensterbank
Milin overzet vensterbank wit 3.jpg
Milin overzet vensterbank wit 3.jpg

Milinboard overzet vensterbank

Naast de standaard vensterbanken zijn er ook hoogwaardig overzet vensterbanken leverbaar. Deze hebben een spitse neus en bieden uitkomst wanneer hak- en breekwerk niet gewenst is. De overzet vensterbanken worden over de bestaande vensterbank heen geplaatst waardoor snel en gemakkelijk de uitstraling van het kozijn wordt verbeterd. De overzet vensterbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en crème.

Milin overzet vensterbank wit 1

Snelle en eenvoudige renovatie

Milinboard overzet vensterbank heeft een smalle, spitse neus en is voorzien van een sterke toplaag. De vensterbanken zijn met name geschikt voor renovatieprojecten en kunnen bijna over alle bestaande vensterbanken heen geplaatst worden. De kunststof vensterbank die aan alle eisen zal voldoen voor uw vensterbank renovatie. Dit type vensterbank is uit voorraad leverbaar. Ideaal voor een snelle en eenvoudige renovatie van je oude vensterbank.

De overzet vensterbank is ideaal geschikt voor renovatie voor verschillende uiteenlopende branches. De overzet vensterbanken worden gemaakt van PVC en hebben hierdoor eigenschappen zoals: krasvast, gemakkelijk te verwerken, onderhoudsarm, recyclebaar, UV-bestendig, waterafstotend en vooral: schilderen is niet meer nodig!

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Milinboard
Lengte (cm) 600 cm
Werkende breedte (mm) 380 mm

Overige producten van Milinboard

card-afbeelding

Kunststof vensterbank

Onderhoudsarm en eenvoudig te monteren.

Milinboard freestone light 3

Steenlook vensterbanken

Niet van echt natuursteen te onderscheiden.