(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Steenlook vensterbank
Milinboard freestone light.jpg
Milinboard freestone light 5.jpg

Milinboard Steenlook vensterbank

Milinboard steenlook binnenvensterbanken van kunststof zijn niet van echt natuursteen te onderscheiden. De vensterbanken zijn bijzonder duurzaam en stevig dankzijde oersterke melamine-toplaag en zijn leverbaar in zes verschillende kleuren en structuren. De vensterbanken worden standaard geleverd in 25 cm breedte en zijn aan twee zijden te gebruiken, naar keuze met een brede neus of met een smalle neus.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Milinboard
Lengte (cm) 600 cm
Werkende breedte (mm) 250, 300, 400 mm
Dikte (mm) 20 mm

Overige producten van Milinboard

Kunststof vensterbank

Onderhoudsarm en eenvoudig te monteren.

Milin overzet vensterbank wit 1

Overzet vensterbank

Snel monteren over de bestaande vensterbank.

De vensterbanken zijn uit voorraad leverbaar in vier verschillende natuursteen kleuren; Wit, Crème, Parelgrijs, Carrara Marmer, Freestone mat en Freestone light.

De vensterbanken worden standaard geleverd in 25 cm breedte en zijn aan twee zijden te gebruiken, naar keuze met een brede neus van 40 mm of met een smalle neus van 20 mm.

De natuursteen vensterbanken zijn af te werken met eindkappen in de kleuren: wit, créme, lichtgrijs en donkergrijs. Zo is er bij elke vensterbank een passende eindkap.

Steenlook vensterbank van kunststof kopen

Interesse in een natuursteen vensterbank? Dat kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland of via een bouwbedrijf die tevens de montage verzorgd. Hierdoor vind je altijd een vestiging in jou buurt.

De steenlook vensterbanken zijn ideaal toepasbaar voor nieuwbouw- en renovatieprojecten voor een onderhoudsarme vensterbank dat niet te onderscheiden is van natuursteen.