(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
MIL155_header_deeplas1_1680x250.jpg
MIL155_header_deeplas4_390x120.jpg

Deeplas boeidelen

Deeplas dakrandenpanelen zijn gemaakt van een volschuim kern met een harde PVC-toplaag. Deze toplaag beschermd de dakranden tegen weer en wind. De dakrandpanelen zijn uitermate geschikt voor het afwerken van dakranden en overstekken. De dakrandpanelen zijn onderhoudsarm, eenvoudig te monteren en leverbaar in lange lengtes tot 6m1.

Deeplas dakrand woning detail

Strakke dakafwerking

Deeplas panelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van alle soorten gevels, zijwangen, dakkapellen, dakoverstekken en dakranden. De panelen zijn verkrijgbaar in de kleur wit en crème. Door de kleuren en structuren geven de dakranden een moderne en strakke afwerking aan de dakrand.

Deeplas dakrand detail

Onderhoudsarme overstek

Deeplas panelen zijn verkrijgbaar als volschuim bullnose en volschuim haakse hoek 75 of 90mm. De bullnose variant is ideaal toe te passen bij dakranden waarbij een overstek noodzakelijk is. Dankzij de “bullnose” aan het einde van de breedte van het paneel is het kinderlijk eenvoudig het overstek in te plaatsen. De overstekpanelen kunnen in de neus worden gehangen voor een snel en strak eindresultaat. De Deeplas haakse hoek dekt een klein deel van het overstek, ideaal toe te passen bij dakranden zonder of met een kleine overstek.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Deeplas
Lengte (cm) 600 cm
Minimale verwerkingstemperatuur 5 graden
Maximale verwerkingstemperatuur 30 graden
Werkende breedte (mm) 250 mm
Aantal kleuren 2
Dikte (mm) 9 mm