Projecten

Een greep uit de afgeleverde projecten die afgewerkt zijn met duurzame afbouwmaterialen van Milin.

Almelo1

Wonderboard wandbekleding

Wonderboard hygiënische wandpanelen en plafondbekleding is toegepast bij een slager Almelo. Slagerijen behoren tot een branche waar hygiëne van groot belang is. Wonderboard verleent zich uitstekend voor deze markt doordat het makkelijk afwasbaar is, slag- en stootvast en waterdicht.

dakranden

Kozijnafwerking Milin

Nieuwe kozijnafwerking voor binnen en buiten. Deze hele straat is voorzien van nieuwe kunststof kozijnafwerking. Aan de buitenkant zijn de woningen voorzien van nieuwe kozijnafwerking, boeidelen en dakranden.

6

Kunststof dakrand en overstek

In het oosten van ons land in Almelo is dit appartementen complex nieuw gebouwd. De dakranden en overstekken zijn bekleed met VinyPlus dakrandpanelen en overstekpanelen. De kleur van de dakranden en overstekken is wit voor een uniforme uitstraling. Omdat de panelen enigszins flexibel zijn kunnen deze gebogen ondergronden bekleden.De eigenaren hebben nu onderhoudsarme dakranden omdat enkel een sopje volstaat bij het schoonmaken om de uitstraling en eigenschappen van het product te behouden.

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

Lounge-chalet-2-1

Lounge chalet

Bij rabatdelen loopt de bovenkant sierlijk weg en gaat direct over in de veer. De panelen zijn voorzien van een structuurfolie. Dit geeft het chalet een natuurlijke uitstraling. 

Milyt-Goes-03

Milyt dakkappelen

Milyt kunststof platen zijn toegepast op een hele wijk waarvan de dakkapellen zijn voorzien van HPL platen. De HPL platen zorgen voor een strakke afwerking zonder naden. Tevens zijn de HPL platen van Milyt milieuvriendelijk, duurzaam en onderhoudsarm.

eenvoudige-te-reinigen-terrasplanken

Terrasplanken hotel

Dit hotel heeft haar terras een flinke renovatie gegeven. Nieuwe tuinmeubelen, nieuwe bar en vooral een uniek afgewerkte vloer met een combinatie van grote tegels en composiet terrasplanken van ThomDeck. De composiet terrasplanken zijn vervaardigd uit houtvezels en kunststof. Dit voor een duurzaam resultaat wat eenvoudig schoon te maken is. Speciaal voor de schoonmaak hebben wij ThomDeck Care ontwikkeld, een niet-bijtend schoonmaakmiddel speciaal voor onze composiet terrasplanken.

20160401_155552

Terrasplanken Thomdeck lichtgrijs

ThomDeck Classic terrasplanken zijn toegepast als terras in een achtertuin van een woning. De houten vlonders zijn vervangen door composiet vlonders voor een onderhoudsarm resultaat. De bewoners kunnen nu optimaal genieten van hun achtertuin en de nieuwe vlonderplanken.

2012-06-26-16.47.46

Thomdeck classic terrasplanken

ThomDeck classic vlonderplanken zijn toegepast in een achtertuin van een woonhuis. De tuin is nu voorzien van een prachtig afgewerkte ondergrond waarbij er een trap is gemaakt naar de steiger die tevens is bekleed met ThomDeck terrasplanken.

Composiet-Terrasplanken-Classic-Nederhorst-01

Thomdeck terrasplanken composiet

ThomDeck vlonderplanken van composiet zijn aangelegd in een tuin in Nederhorst. De tuin heeft direct een moderne en stijlvolle uitstraling. De terrasplanken zijn gemaakt van een combinatie van houtpulp en kunststof dat samen wordt geperst. Hierdoor zijn de planken milieuvriendelijk en onderhoudsarm.

IMG_0225

Topgevel gevelbekleding

Deze woning is gerenoveerd met VinyPlus gevelpanelen. De renovatie was hoogst nodig omdat de houten panelen begonnen te rotten en te verkleuren. Nu kunnen de bewoners onbezorgd genieten van hun woning aanzicht, zonder grootschalig onderhoud of een snelle renovatie.

gevelbekleding-chalet

Unieke chaletafwerking

Op een vakantie park in de Provincie Zeeland zijn er nieuwe chalets geplaatst die geheel afgewerkt zijn met de duurzame producten van Milin B.V.. Er is gebruik gemaakt van de prachtige trend kleur Vergrijsd Red Cedar in de vorm van sponningdeel van VinyPlus gevelbekleding.

1_0126

Chalet Eurotexx

Eurotexx rondkant panelen zijn toegepast op een nieuw gebouwde chalet. Antraciet rondkant panelen gebruikt om de gevel te bekleden en Eurotexx  rondkant wit om de overstek te bekleden. De chalet heeft nu een unieke uitstraling van natuurlijk hout en kleuren combinaties.

VinyPlus-heide-lodge

VinyPlus heide lodges

De chalets zijn afgewerkt met de gevelbekleding van VinyPlus in de kleur Turners Eiken. Er is bij deze gevelbekleding gekozen voor een open-gevel-look en een verticale montage. Dit geeft de chalets een moderne uitstraling. 

12

VinyPlus rabat in Alphen

VinyPlus rabat kunststof gevelbekleding is toegepast op een woonboot in Alphen. De woonboot heeft een prachtig afgewerkte gevel waar de bewoners nog jaren van kunnen genieten. Dankzij stootvoegen en verbindingsprofielen is het mogelijk om het hele huis, rondom, te bekleden zonder enige gaten of oneffenheden. Geïnteresseerd in VinyPlus rondkant? Bekijk hier de uitgebreide product beschrijving.

kozijnafwerking-buiten-

Kozijnafwerking met Deeplas haakse hoek

De woningen zijn afgewerkt met Deeplas, een volschuim haakse hoek. Deze zijn toegepast op alle woningen om het kozijn en de haakse hoek mee af te werken. Dit geeft een authentieke uitstraling aan de woningen.

P10105161

Wonderboard bij Jems Koeken

Wonderboard bij Jems Koeken. Hygiënische wand- en plafondpanelen van Wonderboard zijn toegepast bij een koekjes fabriek genaamd: Jem’s Koeken. De koekjes kunnen nu in een ruimte, die voldoet aan HACCP-normen, gemaakt worden. De wandenpanelen kunnen eenvoudig gereinigd worden met een hoge druk spuit.

DSC_0003

Vinytherm gevelbekleding

VinyTherm steenstrips zijn toegepast op een hele straat. De woonhuizen kunnen weer jaren vooruit zonder intensief onderhoud. Dit betekend dat het niet onderhoudsvrij is. Lees voor meer informatie over onderhoudsarm in onze blog.

IMG_2500

Vinytherm balkon

VinyTherm steenstrips zijn toegepast op een flat om de balkons af te werken zodat het net echt natuursteen lijkt. Echter zijn het steenstrips met een toplaag van ingesmolten natuursteen.

IMG_2309

VinyPlus woonboot

VinyPlus kunststof gevelbekleding en dakranden zijn toegepast op een woonboot als renovatieproject. De woonboot had zijn beste jaren gehad en de houten gevelbekleding vertoonde gebreken zoals versplinteren en verkleuringen. Met het kunststof alternatief zal je nooit meer last hebben van deze gebreken, waardoor je onbezorgd kan genieten.

IMG_3368

VinyPlus topgevel en dakrand

VinyPlus gevelbekleding en dakranden zijn toegepast voor een renovatie project in Nieuwegein. VinyPlus gevelbekleding is gebruikt voor het bekleden van de topgevel in de kleur blauw en om de zijkanten van het dakkapel te bekleden. De dakranden zijn toegepast op het nieuwe dakkapel.

Vinyplus-Sheffields-eiken-grijs-project

VinyPlus sheffield eiken grijs

De bewoners van deze prachtige hoekwoning kozen voor duurzame kunststof gevelbekleding. De woning heeft een erg groot oppervlakte met gevelbekleding. De gehele bovenzijde van de woning is voorzien van gevelbekleding.

MG_9010

VinyPlus strandhuisjes

Een hele reeks aan strandhuizen in Wijk aan Zee zijn bekleed met Vinyplus Rabatdelen. De strandhuisjes zijn klaar om jarenlang van te kunnen genieten zonder veel inspanning voor het onderhoud. Omdat de huisjes aan zee liggen hebben zij een extra bescherming nodig omdat er kans is op zout aanslag en harde winden. Daarom is er gekozen voor VinyPlus gevelbekleding dankzij haar duurzame en onderhoudsarme eigenschappen dankzij een structuurfolie dat is aangebracht.

MG_8967

Milyt dakrand in Drachten

De dakranden waren aan renovatie toe, het hout begon te rotten en te schimmelen. Door de dakgootbekleding te vervangen met Milyt HPL plaatmetriaal zorg je voor onderhoudsarme bekleding. Een enkele keer schoonmaken volstaat! 

waterbestendige-gevelbekleding

Woonboot bekleed met Eurotexx

Een woonboot die je kan boeken voor een overnachting is gerenoveerd en bekleed met Eurotexx rabatdelen. Er is gekozen voor 2 kleuren; wit en blauw. De witte kleur komt mooi overeen met de reflectie van het water van de lucht en het blauw komt overeen met de kleur van de dakranden. Kortom, een mooie kleuren combinatie om een unieke en natuurlijke uitstraling te krijgen.

VinyPlus-zwart-Europarcs

Europarcs kiest voor VinyPlus

De vakantieparken van EuroParcs beschikken over een grote diversiteit aan verblijven. Van kleine chalets tot grote familieverblijven, bij EuroParcs is er genoeg keuze voor iedereen. Door het grote gevarieerde aanbod heeft EuroParcs ook een leverancier nodig die aan hun eisen kan voldoen. Daarom heeft EuroParcs gekozen voor Vinyplus.

Wonderboard-keuken

Wonderboard in 2 sterren restaurant

Zeer recent is Wonderboard toegepast bij een verbouwing van een keuken in een restaurant met 2 Michelin sterren. De keuken voldeed niet meer aan de hygiëne eisen van deze tijd en tevens waren er slijtage sporen te zien door de werkzaamheden in de keuken. 

Betonlook vensterbank2

Betonlook vensterbank

Deze betonlook vensterbank is vervaardigd uit kunststof en is daarom onderhoudsarm - krasvast - UV-bestendig en heeft het een natuurlijke uitstraling.

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

1_0126

Chalet Eurotexx

Eurotexx rondkant panelen zijn toegepast op een nieuw gebouwde chalet. Antraciet rondkant panelen gebruikt om de gevel te bekleden en Eurotexx  rondkant wit om de overstek te bekleden. De chalet heeft nu een unieke uitstraling van natuurlijk hout en kleuren combinaties.

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

MG_6265

VinyPlus 3 kleuren

Bij dit nieuwbouw project hebben ze Vinyplus 3 kleuren kunststof panelen als gevelbekleding gebruikt. Doordat de 3 kleuren panelen door elkaar

IMG_8486

VinyPlus gevelrenovatie

Een vrijstaande woning is gerenoveerd met VinyPlus gevelpanelen in de kleur antraciet. Dit huis is van oudsher een stal geweest en is verbouwd tot een woning waar in geleefd kan worden. De woning heeft nu een uniforme uitstraling omdat het rondom bekleed is met hetzelfde product. Omdat het oppervlak van de gevelpanelen groot is, hebben de eigenaren gekozen voor een onderhoudsarm product dat een lange levensduur heeft, VinyPlus.

Haakse-Panelen-Warnsveld_MG_5027

Milexx haakse panelen in Warnsveld

Milexx haakse panelen toegepast op woning in Warnsveld. De bewoners hebben er voor gekozen om verder te gaan met kunststof materialen omdat ze het onderhoud niet meer zagen zitten. Vandaar de keuze voor Milexx kunststof panelen.

MG_6539

Wonderboard coolwave

Bij een renovatie van de bedrijfsruimte in een voedselverwerkingsfabriek zijn de Wonderboard producten toegepast. De wanden zijn nu gemakkelijk te reinigen en bevatten hygienische afwerkprofielen zodat vuil zich niet tussen spleten kan nestelen. De wanden en plafonds zijn nu bekleed met Wonderboard hygienische wand- en plafondsystemen. Dankzij de gestructureerde oppervlakte zijn de panelen gemakkelijk schoon te maken en zal vuil zich moeilijk nestelen.

dakrandafwerking-kunststof

Boeidelen van kunststof

Op een vakantiepark in de provincie Zeeland zijn nieuwe chalets geplaatst met boeidelen van kunststof als afwerking. De parkeigenaar wilde een duurzaam en onderhoudsarm product zodat de boeidelen lang meegaan en eenvoudig zijn te reinigen.

Both-Boerenzorg-project-VinyPlus (1)

Both boerenzorg

Bij Both Boerenzorg in Lopik is een prachtig nieuw zorgboerderij gerealiseerd. Bij Milin zijn we erg trots op dit project, aangezien Milin de (duurzame) afbouwmaterialen heeft mogen leveren.

CUBE-XL

De Cube XL van Starline Home

Om de lichte opbouw mogelijk te maken, maakt Starline Home gebruik van kunststof gevelbekleding. Voor de Cube XL heeft de architect gekozen voor Vinyplus gevelbekleding in de kleur Turners eiken. 

Dakar-Wonderboard-Milin-Trailer-Tim

Dakar trailer renovatie met Wonderboard

Na een aantal jaar intensief gebruik was de trailer van het Coronel Dakar team toe aan onderhoud. De gehele binnenzijde van de trailer is gerenoveerd met de HACCP panelen van Wonderboard.

Charlotte-jacobslaan-2

Dakkapel VinyPlus

Er is gekozen om de dakkapellen te bekleden met het sponningdeel van VinyPlus in de kleur zwart. “In samenwerking met alle bewoners hebben we bepaald dat de dakkapellen een luxe, maar natuurlijke houten uitstraling moesten krijgen. 

IMG_4203

Dakrand Vinyplus

Dakrand van VinyPlus is toegepast als renovatieproject in Rotterdam. De dakranden kunnen nu jaren lang vooruit zonder veel moeite voor het onderhoud.

IMG_3284

Millexx volschuim dakrand

Volschuim dakrandafwerking van Milexx geeft het huis een compleet nieuwe uitstraling. Prachtig afgewerkte haakse hoeken en regenpijpen die perfect passen. Dit geeft het huis haar nieuwe uitstraling. Dit huis kan jaren vooruit zonder enige schimmel, rot of extreme kleur verlies.

Royal-villa-web-2

De Royal Villa

Dit is één van de nieuwe houtstructuren van VinyPlus en geeft het chalet een natuurlijke uitstraling. Van een meter afstand is niet te zien of het om kunststof of hout gaat.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

IMG_8106-scaled

Kitami eiken de nieuwe kleur van VinyPlus

Het vertrouwde VinyPlus rondkantpaneel is nu verkrijgbaar in de kleur Kitami Eiken. Deze moderne kleur past perfect bij de huidige trends.Kitami Eiken is met zijn donkergrijze houtstructuur een aanvulling op ons assortiment houtstructuren.

IMG_6832

Eurotexx Antraciet Chalet

Eurotexx dubbel rabatdelen zijn toegepast voor een vakantie huisje. Het chalet is afgewerkt met sierluiken in dezelfde kleurgroep. De bewoners kunnen jaren lang, onderhoudsarm genieten van hun vakantiehuis.

1_053

Eurotexx chalet

Eurotexx dubbel rabat antraciet en wit zijn toegepast op een chalet in Breskens. Door de 2 kleuren combinatie heeft de chalet een moderne uitstraling die onderhoudsarm is, UV bestendig en de gevelpanelen zijn eenvoudig te monteren. Naast deze eigenschappen hebben de Eurotexx gevelpanelen een garantie van 10 jaar.

IMG_4069

Eurotexx dubbelrabat

Eurotexx dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een hele wijk woningen die van top tot teen zijn bekleed. Voorheen waren de houten panelen aan het rotten en schimmelen, dus aan vervanging toe. De wijk kan weer tien tallen jaren vooruit met de gevelbekleding van Eurotexx.

MG_5350

Eurotexx gevelbekleding

Volschuim Eurotexx gevelbekleding dubbel rabat is toegepast op een renovatieproject in Utrecht. De aanbouw is bekleed met antraciet Eurotexx kunststof panelen voor een prachtige uitstraling en afwerking. Je ziet dat de regenpijp, ventilatie uitgangen en lampen perfect worden verwerkt in de gevel.

MG_8674

Eurotexx potdeksel

Eurotexx potdeksel kunststof gevelbekleding is toegepast op deze chalet. Het resultaat mag er zijn, een strak afgewerkte chalet die weer jaren vooruit kan zonder rotten of schimmelen en met weinig onderhoud. Nooit meer schilderen is een feit met de gevelbekleding van Eurotexx.

Potdeksel-4

Eurotexx potdeksel dakkapel

Deze woningen in Maassluis waren bij de bouw al voorzien van de Eurotexx potdeksel gevelbekleding aan de achterzijde van de woning. Drie bewoners wilden graag hun woningen voorzien van een dakkapel om zo meer ruimte en licht te creëren op de zolder. 

MG_9993

Eurotexx renovatie

Bij dit project is een hele woning, dat bekleed was met houten schroten, gerenoveerd met kunststof gevelbekleding van Eurotexx. De woning zag er niet meer uit, rot en schimmel waren op meerdere plekken te zien. Nu, met de kunststof gevelbekleding van Eurotexx is het huis klaar om jaren, onderhoudsarm te kunnen genieten. Dankzij de houtstructuurnerf die erin wordt gedrukt door een wals, ontstaat er een natuurlijke hout uitstraling waardoor het huis mooi wegvalt in de natuurrijke omgeving!

IMG_8585

Gevel nieuwbouw

Een woning is nieuw gebouwd met het merk van Milin B.V., Milyt HPL plaatmateriaal. Met Milyt plaatmateriaal heeft het een zeer uniek uitstraling en is de blikvanger van de wijk.

MG_9110

HACCP bakker

De bakkerij is gerenoveerd met Wonderboard producten voor een hygienische oplossing die voldoen aan de HACCP richtlijnen. De muren zijn nu stoot en slagvast, zelfreinigend (de druppels rollen eraf in plaats van glijden, waardoor ze vuil meenemen) en gemakkelijk schoon te houden.

MG_6494

HACCP bakkerij

In deze Bakkerij zijn de wanden en plafonds gerenoveerd met Wonderboard producten. De ruimte voldoet nu aan de HACCP richtlijnen en er kan op een hygienische manier brood worden gebakken.

1_023

Milyt HPL platen

Een renovatieproject om het pand weer als nieuw eruit te laten zien. De boeidelen en gevel zijn afgewerkt met HPL platen van Milyt. De in Den Haag gevestigde gebouw heeft een vooruitzicht met tien tallen onderhoudsarme jaren. Dankzij een snelle montage en hoog kwalitatieve materialen zijn de HPL plaatmaterialen ideaal geschikt als een boeideel, dakrand of overstek.

Milyt-Heinekenszand_1_007

Milyt HPL Boeidelen in Heinekenzand

Een basisschool in Heinekenzand is bekleed met Milyt HPL platen. De kunststof platen passen perfect bij de kleur van het gehele gebouw.

IMG_8290

Kleedruimte wandbekleding

In een sportschool Be-fit zijn de sanitaire- en kleedruimtes gerenoveerd met Wonderboard wandbekleding. De kleedkamer wandbekleding hebben nu een egale en schone uitstraling. De eigenaren hebben amper omkijken naar het onderhoud van de wanden.