Dakkapel VinyPlus
Charlotte-jacobslaan-2.jpg
Charlotte-jacobslaan-2.jpg

Dakkapel VinyPlus

Het project
Onlangs heeft Bendabouw in Den Haag 20 dakkapellen geplaatst op deze karakteristieke woningen. Tijdens de bouw heeft Bendabouw een collectieve aanbieding gedaan voor de hele wijk, zo kon er een uniforme stijl gerealiseerd worden.

Er is gekozen om de dakkapellen te bekleden met het sponningdeel van VinyPlus in de kleur zwart. “In samenwerking met alle bewoners hebben we bepaald dat de dakkapellen een luxe, maar natuurlijke houten uitstraling moesten krijgen. Daarnaast was er de wens om ze onderhoudsarm te maken. Zo kwamen we uit op VinyPlus” aldus Romeo van Bendabouw.

De panelen van VinyPlus zijn niet onderhoudsvrij, maar onderhoudsarm. Dat wil zeggen dat zo nu en dan schoonmaken voldoende is om de panelen er zeker 25 jaar als nieuw uit te laten zien!

De verwerking
Over de verwerking van VinyPlus zegt Romeo het volgende; “VinyPlus is zeer eenvoudig te verwerken en te monteren. Het beschikt daarnaast over tal van afwerkingsmogelijkheden. Er zijn hoekstukken, overige profielen en schroeven te krijgen in een passende kleur. Zo kunnen we ook alles netjes afwerken. Voor de bewoners van de Charlotte Jacobslaan is het een zeer geslaagd project. Ze hebben met een dakkapel veel extra ruimte en licht op de bovenverdieping verkregen.

Maar niet alleen voor de bewoners was het een succes, ook voor Benda bouw heeft het veel opgeleverd; “Onze nieuwe potentiële klanten nemen hier regelmatig een kijkje zodat ze het eindresultaat kunnen zien. Dankzij dit project krijgen we veel nieuwe aanmeldingen van klanten. Niet alleen in de buurt, maar ook verder weg!”
Wij snappen het wel! Het resultaat ziet er strak uit. Zelf ervaren hoe de gevelbekleding van Vinyplus er op jouw woning uit kan zien? Vraag dan een kleurmonster aan!

Gerelateerde projecten

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

VinyPlus-turners-eiken-gevelbekleding

Eiken houten gevelbekleding van kunststof

Er is gekozen voor een zwarte sponning voor een open gevel look. De VinyPlus gevelbekleding in houtstructuur heeft de uitstraling van echt eikenhout, maar met dan met de voordelen van kunststof.

unieke-gevelbekleding

Eiken grijs

Dit chalet is klaar voor vertrek, om op een recreatiepark geplaatst te worden. Het is bekleedt met duurzame gevelbekleding van VinyPlus in de nieuwe structuur en tevens open-gevel-look Turners Eiken grijs. Deze structuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling van eiken hout maar dan met de voordelen van kunststof. Tevens sluit de zwarte sponning (open-gevel-look) perfect aan bij de nieuwe zwarte kozijnen trend.