(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Eurotexx
MIL155_header_eurotexx_rabatdelen11_1680x250.jpg
MIL155_header_eurotexx_rabatdelen12_390x120.jpg

Eurotexx potdeksel en rabatdelen

Eurotexx wordt als duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding toegepast in zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Eurotexx dubbel rabatdelen en potdeksel mogen enkel horizontaal gemonteerd worden. De gevelpanelen zijn gemaakt van een hoge dichtheid PVC-UE volschuim met een co-ëxtrusie toplaag, die UV bestendig is. Eurotexx heeft bewezen outdoor prestaties die voldoen aan de hoge standaard.

P1022728

Eurotexx potdekselpanelen

Eurotexx potdekselpanelen geven de gevel een unieke uitstraling. De panelen hebben een prachtige nerfstructuur, waardoor ze niet van echt hout te onderscheiden zijn. Hierdoor krijgt de gevel een natuurlijke uitstraling. In het assortiment vindt je meer dan 10 kleuren. Hierdoor is er voor elke gevel een passende kleur.

ND_90996

Eurotexx rabatdelen

Eurotexx dubbel rabatdelen gevelbekleding is voorzien van messing en worden bevestigd in de groef. Met een werkende hoogte van liefst 33 cm en lengte van 6 meter, zijn de schroten niet alleen eenvoudig maar ook snel te monteren. Dubbel rabat is gevelbekleding van volschuim waarbij aan de bovenkant van ieder paneel de rand sierlijk wegloopt, zodat deze direct overgaat in de veer.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Eurotexx projecten

1_0126

Chalet Eurotexx

Eurotexx rondkant panelen zijn toegepast op een nieuw gebouwde chalet. Antraciet rondkant panelen gebruikt om de gevel te bekleden en Eurotexx  rondkant wit om de overstek te bekleden. De chalet heeft nu een unieke uitstraling van natuurlijk hout en kleuren combinaties.

1_0126

Chalet Eurotexx

Eurotexx rondkant panelen zijn toegepast op een nieuw gebouwde chalet. Antraciet rondkant panelen gebruikt om de gevel te bekleden en Eurotexx  rondkant wit om de overstek te bekleden. De chalet heeft nu een unieke uitstraling van natuurlijk hout en kleuren combinaties.

IMG_3882

Eurotexx Antraciet

Eurotexx antraciet dubbel rabat gevelbekleding is toegepast op een chalet in Middelbeers. De chalet kan nu jaren vooruit dat enkel met een sopje is schoon te houden. Geen rot, geen kleur verlies en bestand tegen weersinvloeden.

IMG_6832

Eurotexx Antraciet Chalet

Eurotexx dubbel rabatdelen zijn toegepast voor een vakantie huisje. Het chalet is afgewerkt met sierluiken in dezelfde kleurgroep. De bewoners kunnen jaren lang, onderhoudsarm genieten van hun vakantiehuis.

Eurotexx

De panelen van Eurotexx zijn vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardige kunststof, bestaand uit hoge dichtheid PVC-UE volschuim met een co-extrusie toplaag, die UV-bestendig is. De volschuim gevelpanelen zijn onderhoudsarm, duurzaam, milieuvriendelijk, 100% recyclebaar en hebben een bewezen buitenkwaliteit. 

De snel en eenvoudig te monteren volschuim panelen hebben een standaard lengte van 6 meter. De unieke Eurotexx kleuren zijn voorzien van een UV bestendige toplaag. Hierdoor wordt de kleurechtheid behouden. Het Eurotexx gevelbekleding assortiment bestaat uit twee modellen; dubbel rabatdelen en potdeksel panelen. 

Eurotexx is vervaardigd in de E.U., heeft een CE-markering en voldoet aan de richtlijnen van Duurzaam Bouwen. Kortom; Eurotexx gevelbekleding is een duurzaam en perfect alternatief voor houten gevels.

Eurotexx dubbel rabatdelen

Eurotexx dubbel rabatdelen geven gebouwen het karakter van echt hout. Dubbel rabatdelen zijn met een messing en groef verbonden. Bij de bovenkant van ieder paneel loopt de rand sierlijk weg, zodat deze direct overgaat in de veer. Dankzij de lange houtstructuur krijgen gevels met de dubbel rabatdelen een natuurlijke uitstraling. De panelen hebben een hoogte van maar liefst 33 cm en lengtes van 6 meter, hierdoor zijn de panelen niet alleen eenvoudig, maar ook snel te monteren. Bovendien hebben de gevelpanelen een hoge materiaaldichtheid en een perfecte sluiting.

Eurotexx potdeksel gevelbekleding

Eurotexx potdeksel gevelbekleding voorziet gebouwen van een karakteristieke houten uitstraling. Door de houtstructuur is het potdeksel paneel met zijn diversiteit aan kleuren nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Potdeksel is een gevelbekleding waarbij de delen dakpansgewijs met een overlap worden gemonteerd. De panelen hebben een perfecte sluiting en zijn voorzien van een messing en groef verbinding. De werkende hoogte van 18 cm en lengte van 6 meter, vereenvoudigen de montage. De panelen hebben een hoge materiaaldichtheid, zijn onderhoudsarm en beschermen gevels tegen alle weersinvloeden. Potdeksel panelen zijn leverbaar in nerf- en houtstructuren. De nerfstructuren zijn er in 10 verschillende kleuren en de houtstructuren in 3 verschillende kleuren