(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
MIL155_header_eurotexx_potdeksel3_1680x250.jpg
MIL155_header_eurotexx_potdeksel4_390x120.jpg

Eurotexx Potdeksel

Eurotexx potdekselpanelen geven de gevel een unieke uitstraling. De panelen  hebben een prachtige nerfstructuur, waardoor ze niet van echt hout te onderscheiden zijn. Hierdoor krijgt de gevel een natuurlijke uitstraling. In het assortiment vindt je 10 unikleuren en 3 houtstructuur kleuren. Hierdoor is er voor elke gevel een passende kleur.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Referentieprojecten

project-winnaar1

Chalet met gecombineerde gevel

Deze riante vakantiewoning staat in een prachtige natuurrijke omgeving. Deze chalet heeft een unieke uitstraling door het gebruik van verschillende soorten gevelbekleding.

MG_8674

Eurotexx potdeksel

Eurotexx potdeksel kunststof gevelbekleding is toegepast op deze chalet. Het resultaat mag er zijn, een strak afgewerkte chalet die weer jaren vooruit kan zonder rotten of schimmelen en met weinig onderhoud. Nooit meer schilderen is een feit met de gevelbekleding van Eurotexx.

Potdeksel-4

Eurotexx potdeksel dakkapel

Deze woningen in Maassluis waren bij de bouw al voorzien van de Eurotexx potdeksel gevelbekleding aan de achterzijde van de woning. Drie bewoners wilden graag hun woningen voorzien van een dakkapel om zo meer ruimte en licht te creëren op de zolder. 

Chalet-VinyPlus-en-Eurotexx-project

Kunststof panelen voor een chalet

Dit chalet heeft een zeer unieke uitstraling door het combineren van verschillende kleuren en structuren van de verschillende gevelpanelen en afwerkprofielen.

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Eurotexx
Bevestigingsafstand regelwerk 40 cm h.o.h.
Lengte (cm) 600 cm
Werkende breedte (mm) 180 mm
Montage Orientatie Horizontaal
Dikte (mm) 17 mm
Eurotexx Potdeksel gevelbekleding

De Eurotexx potdekselpanelen van kunststof, zijn volschuim gevelpanelen vervaardigd uit enkele kwalitatief hoogwaardige materialen.

De gevel- en dakrandbekleding zijn duurzaam, milieuvriendelijk, 100% recyclebaar en UV bestendig.
Door een lange unieke houtstructuur van maar liefst 1,5 meter krijgen de kunststof panelen een geloofwaardige uitstraling van echt hout. Bovendien ze zijn waterdicht door de unieke perfecte sluiting. De snel en eenvoudig te monteren volschuim gevelpanelen hebben een standaard lengte van 6 meter. Eurotexx potdeksel panelen worden veelvuldig gebruikt in uiteenlopende branches. De meest voorkomende branche is de vakantiehuizen of chaletbouw branche. Beste prijs-kwaliteitsverhouding voor onderhoudsarme en duurzame kunststof gevelbekleding.

Natuurlijke uitstraling

Eurotexx potdeksel panelen geven gevels een natuurlijke uitstraling. Potdeksel gevels hebben een perfecte sluiting en is voorzien van een messing en groef en beschermd gevels tegen alle weersinvloeden. Eurotexx gevelpanelen zijn eenvoudig te monteren en hebben een werkende hoogte van 18 cm en 6 meter lang. Bovendien zijn ze onderhoudsarm, recyclebaar en hebben de panelen een hoog materiaal dichtheid.

Kies voor kwaliteit. Bouw duurzaam en milieubewust met Eurotexx® gevelbekleding

Vergeet niet…

Bouwfolie – waterdichte damp-open folie voor optimale vochtbescherming voor achter de gevelbekleding
PVC reiniger – Voor het optimaal reinigen, behoud van de uitstraling en eigenschappen van gevelbekleding of dakranden gebruik hiervoor onze PVC reiniger.

Overige Eurotexx producten

ARCABO Long Beach 2

Eurotexx rabatdelen

Eurotexx dubbel rabatdelen geven gebouwen het karakter van echt hout. Dubbel rabatdelen zijn met een messing en groef verbonden.