(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
Wonderboard wandpanelen
MIL155_header_Wonderboard.jpg
MIL155_header_Wonderboard2_390x120.jpg

Wonderboard HACCP wandbekleding en plafondafwerking

Fronto Multi sponningdeel is een veelzijdig product dat veel ontwerpmogelijkheden biedt. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Verticale bevestiging geeft de gevel een moderne en mooi visueel effect. Horizontale bevestiging zorgt voor lange lijnen en een rustig resultaat. Fronto panelen zijn hierdoor naar eigen inzicht te verwerken, waardoor er altijd een uniek eindresultaat ontstaat. Dankzij de reeks patronen die de structuur van hout nabootsen, creëert dit unieke ontwerpen, zowel op de wand als op het plafond. Afhankelijk van het project kan Fronto perfect op het hele gebouw of als een enkele verfraaiing van de gevel worden gebruikt.

Dakar-Wonderboard-Milin-Trailer-Tim

Dakar trailier renovatie met Wonderboard

Na een aantal jaar intensief gebruik was de trailer van het Coronel Dakar team toe aan onderhoud. De gehele binnenzijde van de trailer is gerenoveerd met de HACCP panelen van Wonderboard.

Er is gekozen voor Wonderboard, omdat deze panelen eenvoudig te monteren zijn. Daarnaast zijn ze makkelijk te reinigen en zijn ze bacterie- en schimmelwerend. Dankzij het dunne formaat zijn ze direct te verlijmen en is er geen ruimteverlies.

Meer weten over de montage van Wonderboard in de Dakar trailer of een rondleiding door de trailer? Bekijk de video hieronder.

Milin YT Thumbnails3.jpg

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Wonderboard referentieprojecten

Wonderboard-keuken

Wonderboard in 2 sterren restaurant

Zeer recent is Wonderboard toegepast bij een verbouwing van een keuken in een restaurant met 2 Michelin sterren. De keuken voldeed niet meer aan de hygiëne eisen van deze tijd en tevens waren er slijtage sporen te zien door de werkzaamheden in de keuken. 

MG_9110

HACCP bakker

De bakkerij is gerenoveerd met Wonderboard producten voor een hygienische oplossing die voldoen aan de HACCP richtlijnen. De muren zijn nu stoot en slagvast, zelfreinigend (de druppels rollen eraf in plaats van glijden, waardoor ze vuil meenemen) en gemakkelijk schoon te houden.

MG_6494

HACCP bakkerij

In deze Bakkerij zijn de wanden en plafonds gerenoveerd met Wonderboard producten. De ruimte voldoet nu aan de HACCP richtlijnen en er kan op een hygienische manier brood worden gebakken.

IMG_8290

Kleedruimte wandbekleding

In een sportschool Be-fit zijn de sanitaire- en kleedruimtes gerenoveerd met Wonderboard wandbekleding. De kleedkamer wandbekleding hebben nu een egale en schone uitstraling. De eigenaren hebben amper omkijken naar het onderhoud van de wanden.

Downloads

Alle details op een rijtje

Merknaam Wonderboard
Lengte (cm) 250, 275, 300 cm