Wonderboard coolwave
MG_6539.jpg
MG_6539.jpg

Wonderboard coolwave

Bij een renovatie van de bedrijfsruimte in een voedselverwerkingsfabriek zijn de Wonderboard producten toegepast. De wanden zijn nu gemakkelijk te reinigen en bevatten hygienische afwerkprofielen zodat vuil zich niet tussen spleten kan nestelen. De wanden en plafonds zijn nu bekleed met Wonderboard hygienische wand- en plafondsystemen. Dankzij de gestructureerde oppervlakte zijn de panelen gemakkelijk schoon te maken en zal vuil zich moeilijk nestelen.

Gerelateerde projecten

Wonderboard-keuken

Wonderboard in 2 sterren restaurant

Zeer recent is Wonderboard toegepast bij een verbouwing van een keuken in een restaurant met 2 Michelin sterren. De keuken voldeed niet meer aan de hygiĆ«ne eisen van deze tijd en tevens waren er slijtage sporen te zien door de werkzaamheden in de keuken. 

MG_9110

HACCP bakker

De bakkerij is gerenoveerd met Wonderboard producten voor een hygienische oplossing die voldoen aan de HACCP richtlijnen. De muren zijn nu stoot en slagvast, zelfreinigend (de druppels rollen eraf in plaats van glijden, waardoor ze vuil meenemen) en gemakkelijk schoon te houden.

MG_6494

HACCP bakkerij

In deze Bakkerij zijn de wanden en plafonds gerenoveerd met Wonderboard producten. De ruimte voldoet nu aan de HACCP richtlijnen en er kan op een hygienische manier brood worden gebakken.

IMG_8290

Kleedruimte wandbekleding

In een sportschool Be-fit zijn de sanitaire- en kleedruimtes gerenoveerd met Wonderboard wandbekleding. De kleedkamer wandbekleding hebben nu een egale en schone uitstraling. De eigenaren hebben amper omkijken naar het onderhoud van de wanden.