(0)30 - 6069220 Op werkdagen van 09:00 - 12:15 en van 12:45 - 16:00 uur
Menu
VinyPlus
Vinyplus.jpg
Vinyplus - mobiel.jpg

VinyPlus gevelbekleding en dakranden

Een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling van je woning of bedrijfspand draagt bij aan het leefplezier. VinyPlus geeft woningen en bedrijfspanden een eigentijds karakter. VinyPlus gevelbekleding en dakranden zijn gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen en zijn onderhoudsarm en duurzaam.

project15

Rondkantpanelen

VinyPlus rondkant gevelpanelen geven woningen en gebouwen een eigentijdse en moderne uitstraling. Rondkant is een sponningdeel dat met messing en groef verbonden is en waarbij aan de voorkant de delen symmetrisch zijn. Zowel voor horizontale als verticale en diagonale gevelbekleding. De kunststof profielen hebben een structuurfolie voor een beter bescherming.

_DSF8944

Rabatdelen

Rabatdelen voorzien woningen en gebouwen van gevelbekleding voor een authentieke uitstraling. Bij kunststof rabatdelen loopt de bovenkant sierlijk weg en gaat direct over in de veer. Kunststof rabatdelen zijn geschikt om wanden af te dichten en worden uitgevoerd in structuurfolie, nerfstructuur.

project-8-VinyPlus-dak-en-overstekpanelen

Dakrandpanelen

Vinyplus kunststof dakranden zorgen voor een strakke en mooie afwerking. De dakrandpanelen zijn snel te verwerken en eenvoudig te monteren door de standaard lengte van 6 meter. De panelen voor het dakrandoverstek zijn ommanteld met een buitenkwaliteit structuurfolie en gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststof panelen.

Vraag eenvoudig & gratis jouw monsters aan!

Binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd.

Vraag kosteloos maximaal 3 kleurmonsters aan

Downloads

Vinyplus projecten

Both-Boerenzorg-project-VinyPlus (1)

Both boerenzorg

Bij Both Boerenzorg in Lopik is een prachtig nieuw zorgboerderij gerealiseerd. Bij Milin zijn we erg trots op dit project, aangezien Milin de (duurzame) afbouwmaterialen heeft mogen leveren.

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder4

Chalet afgewerkt met vergrijsd red ceder

Bij de chaletafwerking wilde de park eigenaren wilde de omgeving terugzien in de afwerking van de chalets. Wat tevens onderhoudsarm en duurzaam is.

Charlotte-jacobslaan-2

Dakkapel VinyPlus

Er is gekozen om de dakkapellen te bekleden met het sponningdeel van VinyPlus in de kleur zwart. “In samenwerking met alle bewoners hebben we bepaald dat de dakkapellen een luxe, maar natuurlijke houten uitstraling moesten krijgen. 

IMG_4203

Dakrand Vinyplus

Dakrand van VinyPlus is toegepast als renovatieproject in Rotterdam. De dakranden kunnen nu jaren lang vooruit zonder veel moeite voor het onderhoud.

Kunststof gevelbekleding

Een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling van je woning of bedrijfspand draagt bij aan het leefplezier. VinyPlus® gevelbekleding geeft woningen en bedrijfspanden een eigentijds karakter. VinyPlus® kunststof gevelbekleding en dakranden, gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm, duurzaam, milieuvriendelijk, Uv-bestendig en het heeft een eenvoudige montage.

Sindskort is het VinyPlus assortiment aangevuld met 3 nieuwe houtstructuren en een geheel nieuwe look; Shadow. Deze nieuwe look heeft een zwarte sponning dat een extra dimensie geeft aan het totale gevelbeeld, een open-voeg-gevel wordt hierdoor gecreëerd. Bestel een gratis kleurmonster om de nieuwe kleuren of nieuwe look te beoordelen.

Kunststof gevelbekleding: schilderen hoeft niet meer

VinyPlus gevelbekleding van kunststof is vormvast, trekt niet krom onder invloed van vocht of warmte, en wordt ook niet aangetast door schimmels en bacteriën. De duurzame gevelpanelen en dakranden vergen weinig onderhoud. Schuren, schilderen of beitsen behoren tot het verleden. De gevelbekleding voor buiten zijn op maat leverbaar.

Rondkant kunststof gevelbekleding

Rondkant gevelpanelen geven woningen en gebouwen een eigentijdse en moderne uitstraling. Rondkant is een sponningdeel dat met messing en groef verbonden is en waarbij aan de voorkant de delen symmetrisch zijn. Zowel voor horizontale als verticale en diagonale gevelbekleding. De kunststof profielen hebben een structuurfolie voor een beter bescherming.

De rondkant gevelbekleding wordt veel gebruikt in nieuwbouw en recreatiesector, bijvoorbeeld voor de renovatie van buitengevels, dakkapellen, oude flatgebouwen worden weer stijlvol, renoveren van appartementen, woonarken, tuinhuisjes, borstwering of overstekken.

Rabat kunststof gevelbekleding

Rabatdelen voorzien woningen en gebouwen van gevelbekleding voor een authentieke uitstraling. Bij kunststof rabatdelen loopt de bovenkant sierlijk weg en gaat direct over in de veer. Rabatdelen zijn geschikt om wanden af te dichten en worden uitgevoerd in structuurfolie, nerfstructuur. De structuurfolie geeft de wandpanelen een realistische natuurlijke uitstraling.